Σαλάτα με λάχανο, πιπεριές Φλωρίνης από βάζο και καπνιστή ρέγγα

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">1 μικρό λάχανο, ψιλοτριμμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1/2 ματσάκι κόλιανδρο (ή μαϊντανό), χοντροκομμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κουτ. γλυκού μπούκοβο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο, σε λεπτές λωρίδες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">60 ml ελαιόλαδο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">20 – 30 ml χυμός λεμονιού</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 φιλέτα καπνιστής ρέγκας</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span style="font-size: small;"><strong><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span></strong> 2 <strong><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span></strong> 20'</span></div>
</div>
</div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span style="font-size: small;"><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> </strong>Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το λάχανο, τον κόλιανδρο, πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις προσθέτουμε στη σαλάτα. Χτυπάμε σε μπολ το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, περιχύνουμε τη σαλάτα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τη ρέγκα σε φετάκια και τα σκορπίζουμε στη σαλάτα. </span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.gastronomos.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα