Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Είναι μύθος: Οι άνδρες στη μέση ηλικία δε θέλουν σεξ με πιτσιρίκες
Είναι μύθος: Οι άνδρες στη μέση ηλικία δε θέλουν σεξ με πιτσιρίκες  thumbnail

Είναι μύθος: Οι άνδρες στη μέση ηλικία δε θέλουν σεξ με πιτσιρίκες

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άνδρες στη μέση ηλικία και μετά θέλουν να έχουν ερωτικές επαφές με πολύ μικρότερες γυναίκες. Μια νέα μελέτη όμως έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.
Οι άνδρες μετά τα 50 έτη δεν ελκονται σεξουαλικά μόνο από "πιτσιρίκες" αλλά ποθούν πολύ και τις γυναίκες της δικής τους γενιάς. Ο δρ Γιαν Άντφολκ, από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Abo Akademi στο Τούρκου της Φινλανδίας μάλιστα, υποστηρίζει ότι περισσότεροι άνδρες είναι εκείνοι που θέλουν συνομίλικες γυναίκες πατά εκείνοι που θέλουν τις νεαρές κοπέλες ερωτικά.
Η έρευνα που δημοσιεύεται στο Evolutionary Psychology μας δίνει και κάποια δεδομένα σχετικά με τις ερωτικές αναζητήσεις των ανδρών στη μέση ηλικία. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων:
-Σε όλες τις ηλικίες υπάρχει η ερωτική επιθυμία για νεότερες γυναίκες.
-Οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες στα 37 έτη τους, που ήταν και ο μέσος όρος ηλικίας των συμεμτεχόντων επιθυμούν να συνάψουν ερωτική ακόμα και με γυναίκα 21 ετών.
-Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα (μέσος όρος ηλικίας 35 ετών)θα έκαναν σχέση με άνδρα 27χρονο. Οι γυναίκες όπως φάνηκε μέσα από τη μελέτη, όσο μεγαλώνουν ανεβάζουν και το ηλικιακό όριο του εραστή τους.
-Οι άνδρες ωριμάζουν καθώς μεγαλώνουν αλλά οι γυναίκες ωριμάζουν ψυχολογικά περισσότερο, υποστηρίζουν οι ερευνητές.
-Οι νεαροί άνδρες θέλουν γυναίκες πολύ κοντά στην ηλικία τους

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X