Ποιος διάσημος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έκανε μπότοξ; thumbnail

Ποιος διάσημος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έκανε μπότοξ;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη βρέθηκε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος εμφανίστηκε αμακιγιάριστος και αξύριστος. Μάλιστα, ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι έκανε αισθητική επέμβαση.


Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ. με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα, μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα… και στην συνέχεια, κυρίες και κύριοι, πρέπει να σας αποκαλύψω, γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα botox. Το πρώτο! Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν botox, κι έλεγα “γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει botox; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του;”. Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Clooney;».


 


Πηγή: ethnos.gr


Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: crashonline.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X