Στα Σκόπια ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Την ικανοποίησή τους για τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις ΠΓΔΜ – Τουρκίας, οι οποίες επιβεβαιώνονται από την εντατική πολιτική συνεργασία και τις συνεχείς υψηλόβαθμες συναντήσεις, εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στα Σκόπια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του κ.Ιβάνοφ, οι δύο συνομιλητές εξέφρασαν ετοιμότητα για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων και για διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην ΠΓΔΜ, ενώ είχε συνάντηση και με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Γκοράντσο Κοτέσκι. Ο κ. Κοτέσκι,όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ευχαρίστησε τον κ. Οζέλ για την ανιδιοτελή και ειλικρινή στήριξη και βοήθεια που παρέχει η Τουρκία τόσο στο στρατό της ΠΓΔΜ όσο και στις προσπάθειες της χώρας για πλήρη ευρωατλαντική ενσωμάτωση.

Από την πλευρά του, ο κ. Οζέλ εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, ενώ τόνισε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει “ανεπιφύλακτα και ανιδιοτελώς

Σχετικά άρθρα