Αρχική / More / Οικονομικά / Θα χάσω την αποζημίωση αν η ασφαλιστική εταιρεία κλείσει;
Θα χάσω την αποζημίωση αν η ασφαλιστική εταιρεία κλείσει; thumbnail

Η ΝΑΝΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Θα χάσω την αποζημίωση αν η ασφαλιστική εταιρεία κλείσει;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Καλησπέρα, εργάζομαι πολλά χρόνια σε όμιλο ασφαλιστικης εταιρίας ως μισθωτή υπάλληλος. Τα τελευταία επτά χρόνια έχω μεταφερθεί με όλα τα δικαιώματα μου – προυπηρεσία, στη μεσιτική (θυγατρική) αυτής, ως υπάλληλος γραφείου κανονικά. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Επειδή  η ασφαλιστική έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία της κ βρίσκεται σε προστάδιο κλεισίματος, τι προβλέπεται από το νόμο για τις αποζημιώσεις των υπαλλήλων της μεσιτικής? Υπάρχει κίνδυνος να μην δοθούν? Αν δεν κάνω λάθος, η ασφαλιστική, μόλις μπει ο εκκαθαριστής, θα προχωρήσει στην απόλυση των εργαζομένων της, θα ακολουθήσει άμεσα κ η απόλυση των υπάλληλων της μεσιτικής της? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Γιώργος Αλεξίου, φοροτεχνικός  (www.texnologistiki.com)Καλημέρα,


Πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα δεδομένα που αφορούν την εργασιακή σας σχέση (πρόσληψη, όρους σύμβασης εργασίας, κλπ) και να απευθυνθείτε στην Επιθεώρηση εργασίας που υπάγεται η επιχείρησή σας, η οποία από τον έλεγχο των δεδομένων θα σας δώσει την πλήρη απάντηση των ερωτημάτων σας.


ΠΗΓΗ φωτογραφίας: www.rodiaki.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X