Μπιφτέκια κοτόπουλο

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 kg κιμά κοτόπουλο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κουταλιές ξύδι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ντομάτα τριμμένη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κουταλιές δυόσμο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγο ελαιόλαδο</span></li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τοποθετείτε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και αφήστε τα να ψήθουν καλά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Λίγο πριν να είναι έτοιμα σκεπάζετε το τηγάνι και σβήνετε το μάτι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τα αφήνετε για 5 λεπτά και σερβίρετε.</span></li>
</ol></div>
</div>
<div class="rr_comments">
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Το μυστικό είναι να σκεπάσετε το τηγάνι λίγο πριν σερβιρέτε όταν είναι ζεστό. Με τον ατμό φουσκώνουν τα μπιφτέκια και γίνονται πολύ αφράτα.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα