sex

Πώς συμπεριφέρονται στον έρωτα οι γυναίκες; (Μόνο για άντρες!)

Μόλις γνωρίσατε τη γυναίκα των ονείρων σας! Η καρδιά σας καλπάζει σαν ατίθασο άλογο, οι παλάμες σας μούσκεμα από αγωνία, τα μέλη σας μουδιασμένα, το σώμα σας πάλλεται ολόκληρο.


Δίνετε ραντεβού το απόγευμα σ’ ένα μπαράκι και όταν την αποχαιρετάτε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της με το πρώτο σας φιλί, αισθάνεστε να λιώνετε σα βούτυρο στον ήλιο και παίρνετε πιο ευτυχισμένοι όσο ποτέ άλλοτε τον δρόμο της επιστροφής. Φυσικά δεν σας παίρνει ο ύπνος, αφού το μυαλό σας είναι… αλλού! Προσπαθείτε να ανακαλύψετε όσο το δυνατό περισσότερα για το πλάσμα που σας έκλεψε την καρδιά και σας πήρε τα μυαλά. Κάπου εκεί θυμάστε ότι όταν την πρωτοείδατε, μετά το «καλός καιρός σήμερα», τη ρωτήσατε το ζώδιό της. Δεν δίστασε να σας το πει, γεγονός που σημαίνει ότι την «κρατάτε στο χέρι». Μια γυναίκα που μιλά για την ηλικία της και το ζώδιό της, μπορεί να πει τα πάντα!

 

Αφού λοιπόν γνωρίζετε το ζώδιό της, ελάτε μαζί μας να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά της κυρίας που μόλις πριν από λίγο έκανε την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Εμείς θα σας βοηθήσουμε με τα πιο προχωρημένα tips, ξεκινώντας από τα ρούχα της και φτάνοντας στις κοιλάδες του εγκεφάλου της! 
ΚΡΙΟΣ: Είναι η πρώτη και θέλει πάντα να είναι και η καλύτερη. Η γυναίκα Κριός χαρακτηρίζεται από την ηγετική της ικανότητα, το πρωτοποριακό της πνεύμα και τη λατρεία της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το ζώδιό της κυβερνά ο Άρης, για αυτό και το χρώμα που της πάει γάντι είναι το κόκκινο, το ίδιο με εκείνο του κυβερνήτη πλανήτη της. Θα τη συναντήσετε όμως συχνά ντυμένη στο χακί, μιας και ο «πόλεμος» είναι στο πετσί της. Ανήσυχη, τολμηρή και θαρραλέα, δεν θα μείνει να απολαύσει τα τρόπαια της μάχης, αλλά θα τραβήξει μπροστά για νέους θριάμβους. Η επιρροή του Άρη (κυβερνήτη του ζωδίου) την καθιστά ιδιαίτερα ερωτική και μαχητική. Η πληθωρικότητα και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν μια γυναίκα «κυνηγό»: Τρέχει όπου αισθάνεται ότι υπάρχει ερωτική περιπέτεια, διασκέδαση και χαρά. Το γεροδεμένο παρουσιαστικό και η έντονη γοητεία της, τραβάει πολλούς ανθρώπους κοντά της, που ζητούν την αγάπη και τη φιλία της. Όμως και το δικό της ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο είναι εξίσου δυνατό. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, και δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις, αλλά όταν η αγάπη πάψει να αποτελεί πρόκληση, αρχίζει να βαριέται. Προτιμά άτομα δυναμικά, που κάνουν το παιχνίδι της αγάπης δύσκολο. Οι απερίσκεπτες σχέσεις που συνάπτει, δημιουργούν ενίοτε σοβαρά προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις της. Από την άλλη όμως, δεν ανέχεται οποιαδήποτε μορφή εξουσίας δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Έχει αθλητική συμπεριφορά και η φυσική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση της. Της αρέσουν τα παιδιά, αλλά είναι κάπως «αγχωμένη» μαζί τους. Τα απολαμβάνει περισσότερο, όταν μεγαλώσουν αρκετά, και μπορούν να είναι τα «φιλαράκια» της.


 


ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό της χαρακτηρίζει τις κινήσεις και τη ναζιάρικη συμπεριφορά της. Είναι πρακτική, ξέρει τι θέλει και γνωρίζει πώς θα το αποκτήσει. Σαν ζώδιο της γης αισθάνεται υπέροχα μέσα σε γήινα χρώματα, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα τις απαλές αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου που δένουν με τις δικές της, αχνές γραμμές. Η γυναίκα Ταύρος χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία της, την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα, ενώ αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη μέσα από την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Η Αφροδίτη, κάνει τη γυναίκα Ταύρο σταθερή, και αξιόπιστη. Ο έρωτας δεν είναι ένα παροδικό γεγονός για εκείνη, αλλά κάτι που θα κρατήσει μια ζωή. Της αρέσει η ομορφιά και η αρμονία στην σχέση και είναι πολύ ρομαντική. Ωστόσο απολαμβάνει το φλερτ, όποτε και αν παρουσιάζεται στην ζωή της, ακόμα και κατά την διάρκεια του γάμου της. Την ενθουσιάζουν ιδιαίτερα οι αισθησιακές απολαύσεις. Έχει αναπτυγμένη την αίσθηση της αφής, και απολαμβάνει να αγγίζει, να χαϊδεύει. Διαθέτει καλλιτεχνικά ταλέντα, τα οποία χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από τα προβλήματά της. Η αισιοδοξία και η καλοσύνη της, την καθιστούν δημοφιλή σε κάθε πάρτι, ή κοινωνική εκδήλωση. Το μοναδικό ίσως ελάττωμά της, είναι η έντονη ζήλια και η κτητικότητα. Θέλει να ξέρει ότι το έτερον ήμισυ είναι αποκλειστικά και μόνο δικό της, και πολλές φορές το καταπιέζει. Λατρεύει στην κυριολεξία τα παιδιά και πολλές φορές τα κακομαθαίνει, αφού δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατίρι.


 


ΔΙΔΥΜΟΣ: Επικοινωνώ, άρα υπάρχω. Είναι το βασικό αίτημα της γυναίκας-Διδύμου που ζει μέσα από τους άλλους, που αναπνέει μέσα από την ύπαρξη των άλλων. Για να μπορέσει να υπάρξει, θα πρέπει να διαβεί μέσα από τον εγωισμό του Κριού, την κτητικότητα του Ταύρου, την ανάγκη για ανταλλαγή που προσφέρει το ίδιο το ζώδιο των Διδύμων. Ένας κόσμος χωρίς κινητή τηλεφωνία, χωρίς e-mail, χωρίς επικοινωνία, είναι ένας κόσμος χωρίς νόημα. Η Δίδυμοι θα νιώσει όμορφα από τη στιγμή που κάποιος θα της κάνει μια αναπάντητη κλήση ή θα της ζητήσει ένα τυφλό rendez-vous. Της αρέσει να φλερτάρει κάθε στιγμή, και η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής της. Προτού αποφασίσει να κάνει οικογένεια, θα έχει ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Προσεγγίζει τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Την έλκουν οι αγάπες που της προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Το μυαλό της είναι πάντα ξεκάθαρο, και όσο δυνατά αισθήματα και αν νιώθει, υπερτερεί η λογική. Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών της. Ο σύντροφός της θα πρέπει να την διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις της. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί της, (έστω και τηλεφωνική) αλλιώς θα βρει κάποιον άλλον. Θέλει να προκαλεί και μπορεί να ετοιμάζεται ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Διοχετεύει την ενεργητικότητά της, σε δημιουργικές ασχολίες. Με τον Ερμή κυβερνήτη της, διαθέτει επικοινωνιακή δεινότητα και της αρέσει να μιλάει όταν κάνει έρωτα! Αγαπά τα παιδιά αλλά δεν επιθυμεί να «κλείνεται» μέσα για χάρη τους! Θα την «πετύχετε» μέσω διαδικτύου!


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, τραγούδησε η Μαρινέλλα για τη Eurovision πριν από χρόνια, και η Γυναίκα-Καρκίνος συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα ανάμεσα στην ευαισθησία και το όνειρο. Το σημαντικότερο ζήτημα γι’ αυτήν είναι ο τρόπος που θα γίνει αποδεκτή από τον έρωτα των άλλων. Τα όρια, τα σύνορα, τα βιώματα, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις σε αυτό το ζώδιο που από τη μία πλευρά ζητά να πάρει την τύχη στα χέρια του και από την άλλη παίρνει το ρόλο της μάνας, του θηλυκού που γίνεται προσιτό και της γυναίκας που φαντάζει μάννα στα όνειρα των ανδρών. Είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται άμεση αναγνώριση και επιδοκιμασία σε κάθε ερωτική δραστηριότητα. Η σεξουαλικότητά της διοχετεύεται στα καλλιτεχνικά και ειδικότερα στο θέατρο …όπου μπορεί να «παίξει» και μαζί σας!. Διαθέτει καλή επικοινωνιακή ικανότητα και μπορείτε να «τα βρείτε» μαζί της σχετικά εύκολα. Η ζωή της συνήθως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, και θα νιώθει ασφαλής και προστατευμένη όταν βρει κάποιο σύντροφο που θα μπορεί να συμμερίζεται τις ευαισθησίες της και να τη φροντίζει. Είναι ρομαντική και συναισθηματική, αλλά συγχρόνως λίγο άστατη. Όταν όμως βρει αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεται ολοκληρωτικά. Στα αισθηματικά, είναι κάπως παλαιών αρχών και συντηρητική. Στην ζωή της πιθανόν να έχει έρθει αντιμέτωπη με κάποιες επώδυνες συναισθηματικές εμπειρίες από τις οποίες όμως έχει μάθει να χειρίζεται τα συναισθήματά της . Παθιάζεται με τη νύχτα, και αποδίδει καλύτερα στον έρωτα όταν πέφτει το σκοτάδι. Της αρέσει να ασχολείται με γραμματόσημα, φωτογραφίες, έργα τέχνης, ακόμα και με εραστές -οι οποίοι αγάπησαν τους καλλιεργημένους τρόπους της. Είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της. Το ενδιαφέρον για την οικογένειά της είναι το επίκεντρο της ζωής σας, και επιθυμεί να ξοδεύει χρόνο στο σπίτι για να το κάνει άνετο και χαρούμενο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή της στα θέματα της εργασίας σας.


 


ΛΕΩΝ: Κυβερνήτης-πλανήτης του Λέοντα, ο Ήλιος, θέτει σαν ζήτημα-αίτημα, τα πάντα να περιφέρονται γύρω από αυτόν. Το ίδιο το ζώδιο πιστεύει ότι αποτελεί το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ουσιαστικά, για τη λιονταρίνα τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει, αν δεν έχει το ΟΚ για την περαιτέρω εξέλιξη των γεγονότων. Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να κάνει, αν δεν διαθέτει αυλικούς, δορυφόρους, ή όσα κινούνται γύρω από αυτόν. Είναι μια γυναίκα που κάνει τα πάντα με έναν μεγαλοπρεπή τρόπο. Η ενέργειά της ξοδεύεται στα αισθηματικά, στην αυτοέκφραση και στα παιδιά της. Αφοσιώνεται στο έρωτα σαν σε δημιουργική δραστηριότητα και κρατάει το ενδιαφέρον σας επιζητώντας συνεχή επιδοκιμασία για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας. Έχει έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο, και πολλές φορές γίνεται η «ψυχή» των πάρτι. Εξιδανικεύει την αγάπη στο μέγιστο, κι έτσι δεν φλερτάρει εύκολα. Το πάθος και η πίστη της είναι βαθιά και αληθινά. Η περηφάνια της, η μεγαλοπρεπής παρουσία και η γοητεία της έλκει το αντίθετο φύλο. Φαίνεται ανεκτική και παιχνιδιάρα, αλλά γνωρίζει να αντιμετωπίζει και τους επίδοξους εραστές με μεγάλο θάρρος. Επειδή της αρέσει να αποσπά την προσοχή, αποδέχεται με ενθουσιασμό το φλερτ και αυτό δημιουργεί προβλήματα στα συναισθηματικά της. Θέλει το καλύτερο σε όλα και υπερηφανεύεται για τα παιδιά της, για τα δημιουργικά ταλέντα της, και γι’ αυτούς που επιλέγει για συντρόφους. Είναι πολύ έμπιστη. Θέλει να έχει την ευθύνη να οργανώνει διασκεδάσεις και χαίρεται ιδιαίτερα να της κάνετε εκπλήξεις, προσφέροντας απολαύσεις όπως ένα καλό δείπνο με σαμπάνια ή μια ωραία παράσταση.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγνές προθέσεις, στιλιζαρισμένο προφίλ και μια διάθεση για παιδικότητα που περνά μέσα από την υποχρέωση. Η γυναίκα-Παρθένος είναι ικανή να υποστεί τις αγγαρείες χωρίς να βαρυγκωμήσει. Ο αστερισμός της Παρθένου περνά αβίαστα μέσα από την υπαγωγή της παροχής υπηρεσιών όταν και όπου χρειάζεται. Είναι η νοσοκόμος, η υπηρέτρια, η καμαριέρα. Θα τη συναντήσετε στους διαδρόμους των ξενοδοχείων, στα προαύλια των νοσοκομείων, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη. Θα είστε πολύ τυχεροί όταν εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις – και το σκυλάκι της – για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σας. Είναι εξαιρετικά δημιουργική, αλλά είναι απαραίτητο για εκείνη να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και τον προγραμματισμό πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, ακόμα και μια νέα ερωτική σχέση. Όταν πρόκειται να βγείτε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είναι σίγουρη για όλες τις λεπτομέρειες της εξόδου σας. Είναι αρκετά αναλυτική και η γνώμη της έχει μεγάλη αξία σ’ αυτούς που εκτιμούν το καλό γούστο. Δεν της αρέσουν οι αλλαγές που αναστατώνουν την ρουτίνα της. Στα αισθηματικά ζητήματα είναι κάπως επιφυλακτική και δεν ενδίδει εύκολα στις προκλήσεις, αφού έχει την τάση να κριτικάρει και να αναλύει τα λάθη του συντρόφου της. Μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη, αλλά της είναι δύσκολο να δεσμευτεί ολοκληρωτικά. Περισσότερο από οτιδήποτε χρειάζεται πνευματική παρέα, κάποιον να μπορείτε να συζητά τα υπέρ και τα κατά της επικαιρότητας. Διαθέτει πάθος, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε το μυαλό της για να μπορέσετε να δεσμευτείτε. Είναι πολύ πιθανό να βρει αυτό το ταίρι της στον χώρο της εργασίας της, ή μέσα από κάποιο κοινό ενδιαφέρον για τα μικρά ζώα.


 


ΖΥΓΟΣ: Το θηλυκό σε όλο του το μεγαλείο. Η γυναίκα-Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει. Είναι η Τζίλντα των ονείρων κάθε άντρα, δεν έχει ανάγκη από ρούχα για να ξελογιάσει, ούτε από λόγια για να παραμυθιάσει. Στο λεξιλόγιό της συχνά θα ακούσετε «αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω». Η Αφροδίτη που ξαναβρίσκει την κυριαρχία της σε αυτό το ζώδιο, είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρώξεις κάθε αρσενικό που θα βρει σο δρόμο της. Είναι απλή, λευκή και ανεπιτήδευτη σαν όνειρο, ερωτική και επιθυμητή σαν τίποτα στον κόσμο. Και αν κάποιος κάποτε σας πει ότι έχει «ρίξει» μια Ζυγό, παρακαλώ να το «ψάξετε» το θέμα. Είναι πολύ κοινωνική και συνήθως περιστοιχίζεται από φίλους, αφού η επιρροή της Αφροδίτης δεν την αφήνει ποτέ μόνη της. Θέλει με όλες τις συναναστροφές (είτε αισθηματικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές) να αναπτύσσει συναισθηματικούς δεσμούς. Διαθέτει μεγάλο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, και υψηλή αισθητική αντίληψη. Η δημοτικότητά της, την κάνει την ψυχή της παρέας, όπου ασκεί μεγάλη έλξη. Οι φιλίες και τα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Της αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα. Είναι τυχερή στην αγάπη και θέλει πάντα να έχει κάποιο στο πλευρό της. Δεν είναι ότι δεν μπορεί μόνη της, απλά όλα είναι πιο ευχάριστα όταν έχει ένα ταίρι για να πηγαίνει σε μέρη, ή να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί του. Ο γάμος για αυτήν είναι η φυσική κατάληξη μιας αγάπης, αλλά πολλές φορές έρχεται και μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Αγαπά τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνει περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, για να μπορεί να παίξει διανοητικά παιχνίδια μαζί τους, αφού την διακρίνει κι εκείνη μια αθώα παιδικότητα.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεξ; Ναι! Αλλά δίχως όρια! Μέχρι το σημείο να κοπεί η αναπνοή, να λιποθυμήσεις, να πεθάνεις! Η γυναίκα-Σκορπιός δεν γνωρίζει όρια στο κρεβάτι! Για να ακριβολογούμε, τα όρια της αρχίζουν πάνω σε αυτό! Θα φορέσει-ή θα αφαιρέσει-από πάνω της ότι την ενοχλεί, θα προσθέσει πάθος και θα πετάξει taboo μέχρι να πεις «κύμινο». Η εμπνευσμένη φύση του ζωδίου πάνω στον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και τα βαθύτερα αισθήματα, δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Τα ρούχα εδώ αποτελούν ένα μέσο. Όσο πιο εύκολα βγαίνουν, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ο πυρετός. Και αν δεν βγουν τελικά, τόσο το καλύτερο! Παρόλα αυτά, η Σκορπίνα απολαμβάνει την κοινωνική ζωή και αντιμετωπίζει τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Θέλει να έρχεται σε επαφή με δυναμικούς και χαρισματικούς ανθρώπους. Ερωτεύεται αυτούς που την έλκουν, οι οποίοι όμως πολλές φορές αποδεικνύονται ακατάλληλοι για εκείνη, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τους «μεταμορφώσει» στην συνέχεια. Είναι πολύ αισθησιακή και η αισθηματική ζωή, περιβάλλεται από μυστήριο. Η επιρροή του Πλούτωνα την κάνει να διατηρεί μυστικές ή ασυνήθιστες σχέσεις. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ, και τα αισθήματά της είναι έντονα: μπορούν να μεταμορφωθούν ακόμα και σε μίσος. Η τάση της να είναι κτητική και ζηλιάρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε μια σχέση. Κρύβει απωθημένα τόσο βαθιά μέσα της, που μερικές φορές οι άλλοι πρέπει να μαντέψουν τι σκέφτεται και τι εννοεί. Όταν τελικά μοιραστεί τα εσωτερικά συναισθήματα και τις σκέψεις, νιώθει ότι έχει κάνει ένα μεγάλο δώρο στον αποδέκτη, αλλά συχνά πληγώνεται και νιώθει προδομένη όταν μαθαίνονται τα μυστικά της. Η επιθυμία της για οικογένεια και παιδιά, γίνεται ισχυρή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο και ο γάμος την ωφελεί.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε δοκιμάσει να κάνετε έρωτα πάνω σε ποδήλατο; Σας έχουν απογοητεύσει οι εμπειρίες που καταλήγουν στα συνηθισμένα; Τότε σίγουρα έχετε ανάγκη από μια φίλη ή εραστή Τοξότη, που ανεπιτήδευτα θα σας παρασύρει σε μια περιπέτεια δίχως τέλος. Η γυναίκα-Τοξότης λατρεύει τα πραγματικά και τα διανοητικά ταξίδια! Δεν κουράζεται ποτέ και σίγουρα δεν θα ακούσετε να παραπονιέται, επειδή κάνατε κάποια χιλιόμετρα παραπάνω. Ευκολοφόρετα ρούχα, που βγαίνουν γρήγορα όταν χρειαστεί να πάρετε το μπάνιο σας στο πρώτο ποτάμι ή τη λίμνη που θα βρεθεί μπροστά σας, χωρίς ενδοιασμούς. Ζει μια συνεχή ανάγκη να προβάλλεται και απολαμβάνει την συγκίνηση της κάθε περιπέτειας. Κατανοεί τους νέους ανθρώπους και τα πηγαίνει καλά μαζί τους, καθώς σέβεται την προσωπικότητά τους. Είναι εκ φύσεως ερωτική και αισιόδοξη και έχει υψηλές προσδοκίες. Ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την ερωτική κατάκτηση, δεν το βάζει κάτω. Η ανέμελη συμπεριφορά την κάνει δημοφιλή στους φίλους και την οικογένεια, ενώ απολαμβάνει τους προβολείς στα πάρτι και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η επιρροή του Δία φέρνει σημαντικές σχέσεις στην ζωή της, με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη, τονίζει όμως και την φυσική ανεξαρτησία της, η οποία δεν την αφήνει να απαρνηθεί εύκολα την ελευθερία της. Είναι υπερβολικά «ανοικτή» στα αισθηματικά ζητήματα, και η λαμπερή προσωπικότητά της μαγνητίζει πολλά άτομα, πράγμα το οποίο την ικανοποιεί. Η γενναιοδωρία της και η καλοσύνη της αναπληρώνει την αποφυγή σοβαρής δέσμευσης. Τα πιστεύω και η φιλοσοφία της είναι σημαντικά για εκείνη. Έχει άποψη για τα πάντα, αλλά εύκολα μπορεί να ταλαντευτεί από τις απόψεις των άλλων. Τα παιδιά αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής της.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φιλοδοξίες της δε σταματούν στο πρώτο εμπόδιο και δεν γνωρίζει φραγμούς. Η γυναίκα-Αιγόκερως μπορεί να σας ξενίσει με την πρώτη ματιά και να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από την καριέρα της. Λάθος μέγα! Κάτω από το συντηρητικό ύφος της κρύβεται ένα ηφαίστειο που βράζει και με τη πρώτη ευκαιρία εκρήγνυται! Η σεξουαλικότητα της Αιγοκερίνας μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή της γυναίκας-Σκορπιού και με τη πρώτη ευκαιρία να αποδείξει ότι βάζει κάτω όλες όσες κατάφεραν με τη δική της άδεια να πιστέψουν ότι μπορούν να συγκριθούν μαζί της! Η επιρροή του Κρόνου καθιστά τη γυναίκα Αιγόκερω πρακτική και προσγειωμένη. Είναι πιστή και αληθινή σ’ αυτούς που βρίσκονται στον κοινωνικό της κύκλο. Η αξιοπιστία της και η πρακτική της άποψη της διασφαλίζει σταθερές σχέσεις με συντρόφους και παρέες. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ελάχιστες και συχνά έλκεται από ανθρώπους αρκετά μεγαλύτερους. Είναι σταθερή και πιστή στην σχέση, αλλά δεν διακρίνεται για το μεγάλο πάθος της. Ενίοτε σεμνότυφη, μπορεί και ελέγχει τα συναισθήματά της και αυτό συχνά εκλαμβάνεται από τους άλλους ως ψυχρότητα και απάθεια. Ο φόβος για την απόρριψη είναι αυτός που την κάνει να προβάλλει αυτήν την ψυχρότητα. Όταν οι άλλοι την γνωρίσουν καλύτερα, θα ανακαλύψουν ένα άτομο με μεγάλο βάθος στα συναισθήματα. Είναι πολύ σεξουαλική, περισσότερο ως προς την αντοχή, παρά ως προς στον αισθησιασμό. Το στοιχείο του χρόνου παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις της. Μπορεί να συνάψει σχέση με άτομο που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ή με κάποιο πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πολύ καιρό και αναπτύσσει σταδιακά μια ερωτική σχέση. Η επιθυμία της για παιδιά είναι δυνατή, και τα προσόντα τους θα αποτελέσουν πηγή περηφάνιας για την Αιγοκερίνα μητέρα.


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απλή και ανεπιτήδευτη. Γλυκιά και προσαρμοστική. Η γυναίκα-Υδροχόος δεν βάζει εμπόδια, δε γνωρίζει όρια, βλέπει μπροστά και ζει για το μέλλον. Αστροναύτης, υπάλληλος στη ΝΑΣΑ, γνωρίζει πώς να προσαρμόζεται με την ίδια ευκολία που επαναστατεί στις κάθε είδους υποχρεώσεις. Είναι δίπλα μας και όμως είναι χιλιάδες έτη φωτός μακριά μας. Ξέρει πώς να φέρεται σε όσους δεν μπορούν να την πλησιάσουν, ξέρει να λέει «όχι» χωρίς να πικραίνει τους συνανθρώπους της. Η γυναίκα-Υδροχόος είναι πλασμένη για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια γυναίκα πρωτότυπη και ασυνήθιστη στον έρωτα αλλά και στην καθημερινότητα. Πολλοί φίλοι και γνωριμίες και αρκετά συχνά, επιστημονικό υπόβαθρο. Είναι πολύ κοινωνική και απολαμβάνει τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που μοιράζεται με άλλους. Οι διασκεδάσεις και οι παρέες την κάνουν να νιώθει άνετη και ευτυχισμένη. Σπάνια την ενδιαφέρει το τι θεωρεί ο κόσμος πρέπον, καθώς οι δικές της αξίες έχουν προτεραιότητα. Κλίση για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και ιδιαίτερα τη μουσική. Η ερωτική ζωή της είναι έξω από τους συνηθισμένους κανόνες και από τη ρουτίνα. Παθιάζεται και πειραματίζεται στον έρωτα και τίποτα δεν της φαίνεται παρατραβηγμένο. Θεωρεί ότι αφού υπάρχει κάτι, γιατί να μην το δοκιμάσει; Έλκει ανθρώπους ασυνήθιστους αλλά ενδιαφέροντες, τους οποίους ερωτεύεται κεραυνοβόλα και συχνά τοποθετεί την ερωτική σχέση σε φιλική βάση. Η κυριαρχία του Ουρανού όμως στον Υδροχόο, φέρνει και ξαφνικούς χωρισμούς. Αρκετά συχνά σοκάρει και πρωτοπορεί, είτε με την εμφάνιση είτε με τη συμπεριφορά της. Οι ανεξάρτητες και ελεύθερες σχέσεις της «πάνε» περισσότερο, από τον παραδοσιακό γάμο.


 


ΙΧΘΥΣ: Είναι ρομαντική, αιθέρια και σέξι. Η γυναίκα-Ιχθύς ζει τον έρωτα με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η ζωγραφική θαρρείς πως έχει γεννηθεί γι’ αυτή. Στο ρούχο της απλώνεται όλο το μεγαλείο του αυθόρμητου ρομαντισμού της. Δεν μαραζώνει όταν ο έρωτας απομακρύνεται, γιατί ξέρει πώς θα τον κατακτήσει. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο εκατοστό της ύπαρξής της, υπάρχει ένας ατελείωτος αισθησιασμός, ένας έρωτας χωρίς αποδέκτες. Στα κατακόκκινα χείλη της κρύβει ένα παράνομο φιλί και στις ψιλές γόβες μια γείωση που θα γίνει αποδεκτή μόνο όταν εκείνη το θελήσει! Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη της, ονειρεύεται τον ιδανικό έρωτα, αυτόν με τον οποίο θα δημιουργήσει κάτι σημαντικό, και θα αφήσει το στίγμα της στον κόσμο. Ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα γράφει ερωτικά ποιήματα και τραγούδια. Ο αισθηματικός τομέας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και συχνά νιώθει ότι βασανίζεται από τις σχέσεις της. Εξιδανικεύει υπερβολικά τους συντρόφους της, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί πως η εικόνα που έφτιαξε στο μυαλό της για το ταίρι της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αθεράπευτα ρομαντική, ερωτεύεται εύκολα και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να σκεφτεί με λογική. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί την διαίσθησή της, η οποία σπάνια κάνει λάθος. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της να γίνεται θύμα και να εξαρτάται από τη σχέση της. Στην πραγματικότητα, κάπου μέσα της υποβόσκει μια τάση για μαζοχισμό, που πολλές φορές εκφράζεται στο κρεβάτι! Η ανατροφή των παιδιών είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη υπόθεση για την μητέρα Ιχθύ, καθώς πιστεύει πως θα πρέπει να κάνει θυσίες για τα παιδιά ή να απαρνηθεί τον έρωτα.


 

Πηγή: myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X