Το ΤΑΙΠΕΔ επιθεώρησε το ΣΕΦ

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Ταμείου, έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.

Στην ευρεία σύσκεψη διάρκειας μιάμισης ώρας που ακολούθησε, υπό την προεδρία του κ. Ιωαννίδη, συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος του ΣΕΦ, Αντώνης Αρώνης, ο αντιπρόεδρος, Στέλιος Ελληνιάδης, ο συντονιστής διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας, ο αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής, Γιώργος Σιγάλας, και ο Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Ο κ. Σταυρίδης, συνοδευόμενος από τον κ. Ιωαννίδη, περιηγήθηκε τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και ενημερώθηκε για όλες τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες, με στόχο την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη που δρομολογούν η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Σταδίου. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι:

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πρέπει να διατηρήσει τον αθλητικό και κοινωνικό του χαρακτήρα, ως ιστορικού πυλώνα του ελληνικού αθλητισμού και παράλληλα την παροχή δυνατοτήτων άθλησης σε όλα τα σπορ που μπορεί να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του και στον περιβάλλοντα χώρο του.

Συγχρόνως θα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί πολυδιάστατο και οργανωμένο χώρο πρασίνου, αναψυχής και περιπάτου για τις οικογένειες τόσο του Πειραιά όσο γενικότερα και της νότιας Αθήνας, με σύγχρονες δράσεις.

Όπως συμφωνήθηκε θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και θα υπάρξει από κοινού σχεδιασμός για την διαμόρφωση του χώρου, στην προσπάθεια να αποτελέσει πνεύμονα της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη με την προσπόριση εσόδων.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνάντηση και την περιήγηση στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι ο χώρος του ΣΕΦ θα συνεχίσει να αποτελεί μοναδικό πνεύμονα αθλητισμού και διεξόδου της περιοχής και εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη βεβαιότητα ότι μπορεί και πρέπει να αποτελέσει παράλληλα, μοχλό ανάπτυξης, προς όφελος της κοινωνίας, του αθλητισμού και της οικονομίας.

Σχετικά άρθρα