Εύκολη κοτόπιτα

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 στήθος κοτόπουλου</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 συσκευασία φύλλο κουρού</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/4 τυρί emental τριμμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/4 τυρί gouda τριμμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">5 φέτες πάριζα κομμένες σε μικρά τετράγωνα κομμάτια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 μέτριο κουτί κρέμα γάλακτος</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι-πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγο βούτυρο</span></li>
</ul>
<p class="rr_method_list"><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βράζουμε το στήθος κοτόπουλου σε νερό με λίγο αλάτι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αφού βράσει το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και ανακατέβουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βουτυρώνουμε το ταψί, τοπόθετούμε το 1 φύλλο, ρίχνουμε το μίγμα και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Χαράσουμε ελαφρά την πίτα, ρίχνουμε κομματάκια βούτυρο από πάνω και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά (μέχρι να ροδίσει) στους 180 με 200 βαθμούς.</span></li>
</ol>
<p class="rr_method_list"><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
<div><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα