Θεσσαλική μπατζίνα

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">600 γρ. αλεύρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κολοκύθι μεγάλο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">200 γρ. τυρί φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ποτήρι λάδι (κρασιού)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ποτήρι γάλα (κρασιού)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουταλάκι μπέικεν</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ξύνουμε το κολοκύθι και το στύβουμε για να φύγουν τα υγρά, κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνει ένας ομοιογενές χυλός, και ρίχνουμε το μείγμα αυτό σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο).</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σημ.: Το πάχος της πίτας πρέπει να είναι εξαιρετικά λεπτό περίπου όπως το ζυμάρι της πίτσας</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα