Φασολάκια με κοτόπουλο γιαχνί

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κιλό φασολάκια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 στήθος κοτόπουλου </span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κυβάκια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κρεμμύδι κομμένο </span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">ελαιόλαδο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">φρεσκοτριμμένη ντομάτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κ.γ. βούτυρο ανάλατο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο μαζί με λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο να ροδίσει απ΄ όλες τις πλευρές.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τα φασολάκια, τη πατάτα, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, την ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι. Το πιπέρι εγώ το προσθέτω αφού ψηθεί το φαγητό ώστε να διατηρήσει το άρωμα του.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε νερό τόσο όσο χρειάζεται για να καλύψουμε το φαγητό και ψήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 1 – 1 1/2 ώρα.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα