Πιπεριές με φέτα στο φούρνο

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">5 πιπεριές πράσινες φλασκιά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3 ντομάτες</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">φρυγανιά τριμμένη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">200 γρ φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλατι, πιπερι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>1)</strong> Κόβουμε τα κοτσάνια απο τις πιπεριές σύριζα με τη πιπεριά και στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση και τις καθαρίζουμε από τα σπόρια μέσα</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>2)</strong> Τις περνάμε από το τηγάνι λίγο να σωταριστουν</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>3)</strong> Τρίβουμε την ντομάτα στο τρίφτη και την βάζουμε στη φωτιά με λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι, να πιει λίγο τα υγρά της, (κανένα δεκάλεπτο)</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>4)</strong> Κτυπάμε λίγο τα αυγά σε ένα μπολ, θρυμματίζουμε τη φέτα με το πιρούνι και γεμίζουμε τις πιπεριές (μια κουτάλια της σούπας γεμάτη).</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>5)</strong> Συνεχίζουμε από πάνω με την ντομάτα</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>6)</strong> Και βάζουμε το αυγό στο τέλος,</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>7)</strong> Πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη και λίγο τυρί τριμμένο (κρατάμε λίγη ντομάτα από τη σάλτσα για να βάλουμε στο ταψί μέσα)</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>8)</strong> Ταιριάζουμε τις πιπεριές και αδειάζουμε την υπόλοιπη σάλτσα στο ταψί μας βάζοντας και λίγο λαδάκι ακόμα.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>9)</strong> Τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και τις ψήνουμε στους 200-250, για 15-20 λεπτά. Καλή επιτυχία!</span></div>
</div>
<div class="rr_im_steptext"> </div>
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα