Καπετάνιος: Το τσάμπα τελείωσε

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει σίγουρα αποκαλύπτει πολλά. Ο «Καπετάνιος» μιλώντας στην εφημερίδα Livesport αποκάλυψε ότι η ίδια η ΠΑΕ απευθύνθηκε σε εταιρεία για την εκτίμηση της τιμής της Παιανίας, ότι δεν πρόκειται να την δώσει… τσάμπα, ενω έδειξε ενοχλημένος με τα συνθήματα εις βάρος της οικογένειάς του.

Προφανώς και η συνέντευξη έχει γίνει πριν γίνει γνωστή η αγορά της έκτασης του «Απηλλιον» τον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην Livesport:

«Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…»

Για το θέμα των υβριστικών συνθημάτων εις βάρος της οικογένειας του: «Είπα στον κύριο Παναγόπουλο ότι δεν έχω δει καμία αντίδραση τους στο θέμα των υβριστικών συνθημάτων που ακούγονται εις βάρος της οικογένειας μου στο γήπεδο. Τον Παναθηναϊκό σας τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο. Μου είπε «δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά». Δεν ελέχθη όνομα αλλά το φωτογράφισε».

Για το θέμα της Παιανίας: «Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο. Από τη μία λένε δεν έχουμε λεφτά και από την άλλη θέλουν να αγοράσουν την Παιανία. Αυτή την στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε για το τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν δεν έχουμε τόσα λεφτά. Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν αλλά αυτό δεν θα γίνει».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Με πικραίνει αυτός ο Παναθηναϊκός. Εγώ δεν μπήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό. Μπήκα με μεράκι εις βάρος της οικογένειας μου και της δουλειάς μου. Δεν κάνω κρίση για κανέναν. Με τις παρούσες συνθήκες δεν βλέπω να επιστρέφω στην ομάδα. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;».

Σχετικά άρθρα