Γλυκό με γιαούρτι και λεμόνι

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κιλό γιαούρτι πλήρες</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Χυμός από 2-3 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινό σας αρέσει)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Λιγο ξύσμα λεμονιού</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου, αλεσμένα στο μούλτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε λίγο λίγο το χυμό από το λεμόνι για να το κάνουμε όσο ξινό μας αρέσει.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέτουμε το ξύσμα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες να σφίξει καλά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Το σερβίρουμε βάζοντας σε μπολάκια όσο από το γιαούρτι θέλουμε και γαρνίρουμε με το τριμμένο μπισκότο.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα