Μύδια σαγανάκι με κόκκινη σάλτσα

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο μύδια ( ½ κιλό)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">4-5 μέτριες ντομάτες</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 καφτερες πιπεριές</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">¼ τυρί φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">ρίγανη</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Για αρχή ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι με το καφτερο.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αφού τσιγαριστεί λίγο προσθέτουμε τη ντομάτα λιωμένη στο μουλτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε τα μύδια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 μόνο λεπτά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε τυρί τριμμένο με τα χεράκια μας και σερβίρουμε</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Καλή όρεξη.</span></li>
</ol>
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Προσοχή στο χρόνο μαγειρέματος τον μυδιών. Όσο μαγειρεύονται μαζεύουν και σφιγγουν. </span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα