Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες
Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες thumbnail

Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες

"Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες" είναι το θέμα που θα απασχολήσει την ανοιχτή εκδήλωση που ετοιμάζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα "Επιδέρμια" για τη Δευτέρα 27 Μαρτίου (6:00 μ.μ.). στο χώρο του Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Σωματείου Συνταξιούχων Η.Σ.Α.Π., αίθουσα "Ομόνοια" (σταθμός Η.Σ.Α.Π. Πειραιά).


Το κοινό θα ενημερωθεί για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα καθώς και τις νεότερες εξελίξεις πάνω στις δυο νόσους από ειδικούς επιστήμονες. Στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνουν κατανοητές οι νόσοι και να διευκρινιστούν πιθανές παρερμηνείες αυτών.


Ομιλητές θα είναι ο κος Ιωάννης Κατσαντώνης, Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος, Διευθυντής Τζανείου ΓΝΠ και η κα Άννα Κανδύλη, Ειδική Ρευματολόγος. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Επιδέρμια", κύριος Ρένος Βαμβακούσης.


Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο sitewww.epidermia.gr.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 5:45μμ.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας NovartisHellas.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο "Επιδέρμια" στο 231 555 3780 ή epidermia.greece@gmail.com.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X