Τηγανητά μύδια με σκορδαλιά

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span></h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">300 γραμμ. μυδόψιχα (καθαρισμένη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">έτοιμη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">στα σούπερ μάρκετ)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κουτάκι μπίρα (330 ml)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">250 γραμμ. αλεύρι up</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κ.σ. πάπρικα καυτερή</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Αφήνουμε τη μυδόψιχα σε σουρωτήρι να στραγγίσει τα υγρά της. Σε μπολ αδειάζουμε την μπίρα. Ρίχνουμε μέσα τη μυδόψιχα και την αφήνουμε 10 λεπτά. Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με τα 2 είδη πάπρικας. Στραγγίζουμε τα μύδια από την μπίρα σε σουρωτήρι. Τα αλευρώνουμε στο αλεύρι με την πάπρικα πολύ καλά, να καλυφθούν όλες οι πλευρές. Τα κοσκινίζουμε σε σουρωτήρι και λίγα λίγα τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν. Σερβίρουμε τα μύδια με αφράτη σκορδαλιά.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα