Η Αλέκα Καμηλά εξομολογείται…

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε στο περιοδικό Adore για την επιστροφή της στην Ελλάδα, τη ζωή της στις ΗΠΑ, τη σχέση της με τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες αθλητών παγκοσμίως.

Για την προβολή των οικογενειακών στιγμών της από τα media, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Αλέκα Καμηλά είπε: “Πάντα πίστευα ότι αυτό γίνεται για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών και να ικανοποιούνται τα κενά φύλλα, δεν πίστευα ποτέ ότι απασχολώ. Ίσως είχαν καιρό να μας δουν. […] Δεν με ενόχλησε ποτέ. Λίγο με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες των παιδιών μου γιατί αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο”.

Σχετικά με τη ζωή της, τα τελευταία χρόνια, μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, η Αλέκα Καμηλά ανέφερε: “Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον! Γιατί τους χειμώνες ήμασταν εκεί λόγω του σχολείου των παιδιών και των υποχρεώσεων του συζύγου μου στην Αμερική, αλλά το καλοκαίρι ήμασταν πάντα στην Ελλάδα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς τα καλοκαίρια σου στην Ελλάδα…”, ενώ για τις στιγμές μακριά από τους δικούς της ανθρώπους συμπλήρωσε: “Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήμουν τελείως μόνη και δεν είχα χρόνο να κάνω καινούριες φιλίες. Όταν είσαι και πιο μεγάλος είναι διαφορετικά. Είχα τη δυνατότητα, όμως, τα καλοκαίρια να βλέπω τους συγγενείς και τους φίλους μου αλλά και όταν μπορούσαν μας επισκέπτονταν αυτοί. Βέβαια, όταν κάνεις τη δική σου οικογένεια, αλλάζει η προτεραιότητα, σε ενδιαφέρει να είσαι κυρίως με τα παιδιά σου”.

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αποκάλυψε: “Γνωριστήκαμε μέσω κοινής φίλης , πολύ ξαφνικά, ραντεβού στα τυφλά και ήταν μοιραίο να γίνει και δέσαμε αμέσως. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και τον θαυμάζω πολύ όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Τον θαυμάζω ως πατέρα, είναι φοβερός σύντροφος, αγαπάει την οικογένειά του και ως αθλητής αυτά που έχει κάνει είναι μεγάλα. Ακόμη και τώρα, που έχει σταματήσει το μπάσκετ 1,5 χρόνο, γυμνάζεται καθημερινά, έχει μεγάλη υπομονή και όλα αυτά τα στοιχεία που έχει είναι τόσο ωραία που τα θαυμάζω”.

Τέλος, για το γεγονός πως έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες αθλητών στον κόσμο, η Αλέκα Καμηλά απάντησε: “Δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό για μένα. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό, γιατί ξέρεις είθισται οι αθλητές να έχουν σχέση με μοντέλα. Τώρα, πώς βρέθηκα εγώ εκεί, δεν έχω ιδέα. Δεν έγινε όμως κάτι για να αισθανθώ περήφανη”.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Σχετικά άρθρα