"Πράξεις βανδαλισμού" καταγγέλλει το ΚΕΑΔ

“Πράξεις βανδαλισμού” εις βάρος του, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, κατήγγειλε το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), στην Αλβανία. Για τέταρτη φορά, άγνωστοι κατέστρεψαν μεγάλων διαστάσεων διαφημιστικές πινακίδες με αφίσες που έφεραν τη φωτογραφία του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Ντούλε, στη Χιμάρα, όπου ζει ένα σημαντικό “κομμάτι” της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Αλβανίας. Ανάλογο περιστατικό, με την καταστροφή τριών τέτοιων πινακίδων, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Αυλώνας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

“Αυτές οι πολιτικές πράξεις χουλιγκανισμού δεν θα σταματήσουν το ΚΕΑΔ να πετύχει τη νίκη στις 23 Ιουνίου” τονίζεται – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωση του επιτελείου του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Ντούλε. Σημειώνεται δε, ότι “…παρά τις συνεχιζόμενες καταγγελίες, δεν υπήρξε αντίδραση από τις κρατικές αρχές, αλλά αντιθέτως μέλη των επιτελείων του ΚΕΑΔ στους Αγίους Σαράντα δέχθηκαν απολύθηκαν, με αυθαίρετο και παράνομο τρόπο, για πολιτικούς λόγους, από τη θέση τους στο δημόσιο”.

Το ΚΕΑΔ συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου στους κόλπους του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα.

Σχετικά άρθρα