«Ζω για την ώρα που θα βγει το μωρό»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ weekly”. Ο παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Κατερίνας Κόκλα, αλλά και τους λόγους που μέχρι σήμερα δεν ήθελε να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γι’ αυτό το θέμα, λόγω του ότι ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο. Τώρα, θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα! Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό που μας συμβαίνει. Πολλοί φόβοι και πολλές αγωνίες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι – χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτό το θαύμα. Θέλουμε να πάνε όλα καλά. Αυτό που με κάνει ανήσυχο είναι μήπως συμβεί κάτι το οποίο ίσως χαλάσει αυτό το όμορφο γεγονός, γι΄ αυτό είμαι επιφυλακτικός και φειδωλός και δεν θέλω να πω πολλά. Να έρθει η ώρα να βγει το μωρό, να είναι γερό και μετά με όλη μου τη χαρά να μιλήσω. Ζω γι’ αυτό το θαύμα”.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την Κατερίνα Κόκλα. “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και αξίζει τα καλύτερα”.

Σχετικά άρθρα