Συνελήφθη 32χρονος για δολοφονία στον Αγ. Παντελεήμονα

Συνελήφθη ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργιανής, που είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρόκειται για 32χρονο Γεωργιανό ο οποίος, το βράδυ της δολοφονίας, μετέβη με ομοεθνή συνεργό του στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και, μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο 32χρονος συνελήφθη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του.

Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, καθώς και μία ταυτότητα βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.

Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα