Στο champions league!

Μπορεί η επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει μία ακόμη πιθανότητα να διεκδικήσει την παρουσία της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ αυτή την Κυριακή, όμως η ομάδα Νέων κάτω των 13 ετών έχει προσκληθεί σε διεθνές τουρνουά το οποίο χαρακτηρίζεται ως το «Τσάμπιονς Λίγκ» των νέων.

Μάλιστα η ΠΑΕ ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα. Η αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ Κ13 αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής με προορισμό το Βέλγιο. Και αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:
«Για το Βέλγιο και το φημισμένο τουρνουά του Μπασεβέλντε αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας νέων Κ-13 του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο διεξάγεται σε ετήσια βάση από το 1996 και εφέτος οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου, αποκαλείται το «Τσάμπιονς Λιγκ» των συγκεκριμένων ηλικιών, τόσο λόγο του υψηλότατου επιπέδου της οργάνωσής του, όσο και λόγο των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτό. Όπως διαμηνύουν οι διοργανωτές η πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν είναι έμπειρες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Βασίλη Μήττα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την ομάδα επιλέκτων από τα βελγικά πρωταθλήματα Κ13 Selectie Jeugdcup στις 11.30 (τοπική ώρα), ενώ στις 14.25 θα αγωνιστεί εναντίον της Μπριζ και θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο απέναντι στη σκοτσέζικη Σέλτικ, η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στο συγκεκριμένο τουρνουά από το 1996.

Στον 1ο όμιλο μετέχουν η Σάλκε (Γερμανία), η Αλκμααρ (Ολλανδία), η Αντερλεχτ (Βέλγιο) και η Μπέερσοτ (Βέλγιο), στον 2ο όμιλο η Μπαρτσελόνα (Ισπανία), η Αϊντχόφεν (Ολλανδία), η Γκενκ (Βέλγιο) και η διοργανώτρια Μπασεβέλντε (Βέλγιο), ενώ στον 3ο όμιλο η Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία), ο Αγιαξ (Ολλανδία), η Γάνδη (Βέλγιο) και η ολλανδική JVOZ.

Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου θα αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου (19.15) στα προημιτελικά και την Κυριακή θα αγωνιστεί στα ημιτελικά και τον (μικρό ή μεγάλο τελικό). Αν η ομάδα του ΠΑΟΚ τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση του ομίλου θα διεκδικήσει τις θέσεις 9-16 στους αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,
ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΟΥΡΓΑΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ Χαρης
ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΥΡΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΥΡΚΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΛΟΥΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σχετικά άρθρα