Φέτα σαγανάκι χωρίς αυγό

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">4 κομμάτια φέτα (πάχους 1 εκ.)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">πάπρικα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">νερό</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλεύρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">σουσάμι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λάδι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βρέχουμε ελαφρά κάθε κομμάτι από τις 2 πλευρές με νερό.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Το πασπαλίζουμε με αλεύρι, πάπρικα και σουσάμι και τηγανίζουμε σε λάδι.</span></li>
</ol>
<div>
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Σε ένα πιάτο απλώνουμε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το περιττό λάδι από το τηγάνισμα.</span></p>
</div>
<span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>

Σχετικά άρθρα