Τα πιο sexy αγόρια στον ήλιο

Είναι μερικοί από τους πιο sexy άνδρες του Χόλιγουντ γνωστοί όχι μόνο για το… υποκριτικό τους ταλέντο, αλλά και για το (καλι)γραμμωμένο κορμί τους με τους κοιλιακούς τους να ανήκουν στα δυνατά τους χαρτιά. Όπως οι λοιποί κοινοί θνητοί, έτσι και οι διάσημοι άνδρες της 7ης Τέχνης απολαμβάνουν το μπάνιο στη θάλασσα φορώντας μόνο τη βερμούδα τους.

Ο Patrick Dempsey είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του όσο μεγαλώνει ένας άνδρας τόσο πιο γοητευτικός είναι. Στην καλύτερη φόρμα από ποτέ, ο 47χρονος σταρ του Grey’s Anatomy ωριμάζει σαν το καλό κρασί…

Τι να πει κάποιος για τον Matthew McConaughey! O Τεξανός που δεν ζει χωρίς θάλασσα έκανε υποχρεωτικές τις βουτιές και την ιστιοπλοΐα. Παλεύει με τα κύματα, απολαμβάνοντας την αλμύρα, το σερφ και το σκάφος του… Ακόμη κι αν έχασε πολλά κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του, ο Matthew χτίζει ξανά το γυμνασμένο κορμί του, επανακτώντας τη φόρμα του.

Ο Σκωτσέζος που ανάβει φωτιές, είτε με ρούχα είτε με βερμούδα. Ο Gerard Butler έχασε κάποια περιττά κιλά και γυμνάστηκε αρκετά ώστε να βάζει φωτιά στην παραλία.

Ο David Beckham υπήρξε άσος του ποδοσφαίρου μ’ ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά αλλά και παραμένει ένα από τα πιο sexy μοντέλα εσωρούχων. Το γιατί μάλλον δεν χρειάζεται εξήγηση!

Επίσης, ένας από τους πιο αρρενωπούς άνδρες του Χόλιγουντ είναι ο Joe Manganiello, που έγινε γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε σειρές όπως οι ER, How I met your mother αλλά κυρίως το True Blood όπου θεωρείται ο πιο sexy βρικόλακας όλων των εποχών.

Ο πρωταγωνιστής του Magic Mike και ο πιο sexy άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό people, Channing Tattum καίει καρδιές με τους κοιλιακούς και τα… στιβαρά μπράτσα.

Το νέο sex symbol του κινηματογράφου ονομάζεται Ryan Gosling κι αν ο ίδιος λέει ότι είναι άσχημος, οι γυναίκες φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη. Ο σταρ με την περίεργη γοητεία και τους υπέροχα σχηματισμένους κοιλιακούς!

Ο Bradley Cooper μπορεί να έχασε τον τίτλο του πιο sexy άνδρα στον πλανήτη, αλλά όχι και τη γράμμωσή του. Το κορμί του είναι ένα από τα πιο καλογυμνασμένα της showbiz και ο ίδιος ένας από τους πιο ποθητούς εργένηδες του Χόλιγουντ.

Από τους πιο fit σταρ είναι ο Hugh Jackman που για τις ανάγκες του ρόλου του ως Γούλβεριν στους X-Men επιδίδεται καθημερινά σε έντονη γυμναστική ενώ ιδιαίτερη αδυναμία έχει στο τζόκινγκ… by the sea! Οι κυρίες πάλι έχουν αδυναμία στο κορμί του…

Κρυφές χάρες έχει ο Mark Wahlberg που μοιάζει πιο γυμνασμένος από ποτέ. Ο άρτι χωρισμένος Liam Hemsworth ανεβαίνει στις προτιμήσεις των γυναικών, κυρίως με τους κοιλιακούς του!

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr – google

Σχετικά άρθρα