Onion rings

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">4 μεγάλα κρεμμύδια σε κρίκους</li>
<li class="rr_method_list">1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">πιπέρι</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.σ. λάδι</li>
<li class="rr_method_list">1 κούπα μπύρα ή ανθρακούχο νερό</li>
</ul>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Ετοιμάστε πρώτα το χυλό.</li>
<li class="rr_method_list">Κοσκινίστε το αλεύρι σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανοίξτε στη μέση ένα λάκκο. Ρίξτε το λάδι και την μπύρα.</li>
<li class="rr_method_list">Παίρνοντας το αλεύρι λίγο,λίγο από τριγύρω δουλέψτε το μείγμα τόσο όσο χρειάζεται να γίνει λείος χυλός ή καλύτερα χτυπήστε τα υλικά στο μίξερ 1 λεπτό να ενωθούν σε λείο χυλό.</li>
<li class="rr_method_list">Προσοχή μην το παραχτυπήσετε.</li>
<li class="rr_method_list">Αν θέλετε να γίνει ο χυλός πιο αραιός προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη.</li>
<li class="rr_method_list">Αφήστε το χυλό να σταθεί 1 ώρα αλλιώς θα γλιστράει και δε θα κολλάει στα κρεμμύδια.</li>
<li class="rr_method_list">Κόψτε τα κρεμμύδια σε κρίκους, βουτήξτε τα στο χυλό και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι ή στη φριτέζα.</li>
<li class="rr_method_list">Σερβίρετε τα αμέσως.</li>
</ol>
<p>Πηγή: sintagespareas.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα