Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε 1 μοναδικό αντιγηραντικό προϊόν της SkinCeuticals αξίας 120 ευρώ!
Κερδίστε 1 μοναδικό αντιγηραντικό προϊόν της SkinCeuticals αξίας 120 ευρώ! thumbnail

Κερδίστε 1 μοναδικό αντιγηραντικό προϊόν της SkinCeuticals αξίας 120 ευρώ!

To boro.gr  σε συνεργασία με τη SkinCeuticals δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν την  κρέμα αντιγηραντικής δράσης FaceCream αξίας 120 ευρώ


Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το διαγωνισμό. 


 SKinCeuticals: η Νο1 μάρκα Ιατρικών Καλλυντικών στο κόσμοΗ SkinCeuticals είναι η Νο1 μάρκα Ιατρικών Καλλυντικών στο κόσμο, πρωτοπόρος στα αντιοξειδωτικά για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσηςΤα προϊόντα της διατίθενται αποκλειστικά στα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργούν και είναι ορόσημο στην αισθητική ιατρική. Ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και την επιστημονικότητα τους, αφού προέκυψαν έπειτα από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας . Η διαφορά από τα καλλυντικά που πωλούνται σε καταστήματα είναι ότι είναι η μόνη μάρκα  που έχει πλήθος ιατρικών & επιστημονικών δημοσιεύσεων που αναγνωρίζει η παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Επίσης αποτελούνται από καθαρής μορφής συστατικά που διεισδύουν αποδεδειγμένα στο δέρμα και όχι απλά στην επιδερμίδα, η ασφάλεια αλλά και τα οφέλη όταν συνδυάζονται με πράξη αισθητικής ιατρικής όπως ενέσιμο υαλουρονικό ή Botox.


Οι  αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals  είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπεται η αυτοΐαση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.


Αναλυτικές πληροφορίες για τα παραπάνω θα βρείτε στο παρακάτω link.


Η FaceCreamΠρόκειται για μια εξαιρετικά ελαφριά, υψηλής αποτελεσματικότητας κρέμα με τριπλή διορθωτική δράση και αντιγηραντική τεχνολογία που δρα ενάντια στα ορατά σημάδια χρονογήρανσης. Η σύστασή της -με βοτανικά συστατικά και συνδυασμό 3 ισχυρών αντιοξειδωτικών- είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τις υψηλές απαιτήσεις της ώριμης και κουρασμένης επιδερμίδας ενώ παράλληλα συντελεί στην καταπολέμηση της καταστροφής του κολλαγόνου και την απώλεια της υγρασίας. Οι ισοφλαβόνες σόγιας, η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και υαλουρονικού οξέως προσφέρουν σύσφιξη, ενώ τα έλαια από κουκούτσια σταφυλιού, οι σπόροι ηλίανθου, σιταριού & σόγιας αναπληρώνουν τα λιπίδια στο δέρμα. Χρησιμοποιείται από πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους σε όλο τον κόσμο αμέσως μετά τα πρωτόκολλα αισθητικής ιατρικής και για συντήρηση των αποτελεσμάτων στο σπίτι.


Περισσότερα για τη SkinCeuticals: www.skinceuticals.gr


 


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.
 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X