Κάμα σούτρα: Η στάση στο σεξ για βαθιά διείσδυση

Οι αρχαίες τεχνικές του έρωτα φαίνεται πως μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες ακόμα και σήμερα για την ερωτική ικανοποίηση του ζευγαριού.

Το Κάμα Σούτρα είναι μια από τις βασικές θεωρίες του έρωτα που μπορεί να αυξήσει την ερωτική απόλαυση στο κρεβάτι τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μια τεχνική που υπόσχεται πολύ βαθιά διείσδυση και ερωτική ικανοποίηση στο έπακρο:

Πώς γίνεται;

Η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη και ο άνδρας να στέκεται μπροστά της γονατιστός. Σηκώνει το ένα πόδι ψηλά και το περνά πάνω από τον ώμο του άνδρα.

Ίσως είναι λίγο δύσκολη θέση για τη γυναίκα επειδή απαιτεί ευλυγισία αλλά πραγματικά το άνοιγμα που πραγματοποιείται είναι το καλύτερο για την ερωτική απόλαυση.

Ο άνδρας από την άλλη κρατά με τα χέρια του ανοιχτά τα πόδια της γυναίκας σε σχήμα ψαλίδι και πλησιάζει το κορμί του κοντά στο σώμα της.

Το βασικό πλεονέκτημα

Είναι ότι μπορεί να διεγείρει με το μόριό του περιοχές που με άλλες στάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο άνδρας έχει την ευκαιρία να διεγερθεί περισσότερο λόγω της πιο βαθιάς διείσδυσης.

Αν επιχειρήσει, παράλληλα, να ερεθίσει με το ένα του χέρι και την κλειτορίδα της γυναίκας η απόλαυση θα μεγιστοποιηθεί.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X