Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm
Κερδίστε ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm thumbnail

Κερδίστε ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm

Το boro.gr σε συνεργασία με τη Frezyderm δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερές  αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα ένα αντηλιακό προσώπου  Sun Screen Color Velvet SPF 30. 


Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει επικίνδυνα, ήρθε η ώρα για τις πρώτες σας εξορμήσεις στις παραλίες! Και τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα θαλάσσης; Μα φυσικά το αντηλιακό σας! Ωστόσο, ακόμα και αν δεν έχετε αποφασίσει να πάτε ακόμα για μπάνιο, ο καλοκαιρινός καιρός εκθέτει το πρόσωπό σας στην ηλιακή ακτινοβολία, καθιστώντας απαραίτητη τη χρήση του αντηλιακού μέσα στην πόλη!


Βάλτε το αντηλιακό στη ζωή σας λοιπόν για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις επιβλαβείς συνέπειες του ήλιου! Η Frezyderm προτείνει ένα προϊόν που εξασφαλίζει τόσο την προστασία του δέρματός σας όσο και τη γυαλάδα του.


Το Sun Screen Color Velvet SPF 30


H σειρά των Sun Screen Velvet εμπλουτίζεται με το νέο αντηλιακό προσώπου Sun Screen Color Velvet SPF 30 προσφέρει όσα δεν τολμούσαμε να ζητήσουμε από το αντηλιακό μας. Αόρατη προστασία και ομοιόμορφη κάλυψη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που το περιγράφουν. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έγχρωμο, αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Η επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, που διακρίνει τη σειρά, δημιουργεί ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα» για ηλιοπροστασία χωρίς γυαλάδα και λευκά ίχνη, και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.


 


 Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον αντίστοιχο διαγωνισμό από τη λίστα


 


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X