Κορίτσι για την Kim και τον Kanye

Οι αδερφές και η μητέρα της διοργάνωσαν το πάρτι για το μωρό της Kim και του Kanye και όλοι μάθαμε ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι. Οι τρεις αδερφές ήταν ντυμένες στα λευκά, ενώ η μαμά Kris Jenner υπαινίχθηκε ότι θα περιμένει εγγονή, επιλέγοντας να φορέσει ένα φούξια-ροζ φόρεμα.

Η ίδια η Kim δεν έδειχνε και σε τρελά κέφια ενώ ο φακός των παπαράτσι την παρουσιάζει σε… όλο της το μεγαλείο. Κάποια στιγμή στο τέλος του πάρτι ινκόγκνιτο εμφανίστηκε ο Kanye West, κάτι σαν guest star ενώ την κουνιάδα του τίμησε ο σύζυγος της Khloe, Lamar Odom μπασκετμπολίστας, και ο έτερος σύντροφος της Kourtney, Scott Disick.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Maria Menounos με τη μητέρα της Λίτσα. Οι περισσότερες κυρίες που έδωσαν το “παρών” φόρεσαν στεφανάκια από λουλούδια και όλες έδειχναν ευδιάθετες.

Το πάρτι διοργανώθηκε σε πολυτελή έπαυλη, στον κήπο όπου σερβιρίστηκε πλούσιο πρωινό με μπέικον, αυγά, βάφλες, βατόμουρα κι άλλα καλά. Σε ιδιαίτερα ερωτική δια΄θεση εθεάθησαν οι Khloe και Lamar καθώς στο συγκεκριμένο κτήμα έγινε ο γάμος τους το 2009.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα