Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο "Η χρονιά του ναι"
Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο "Η χρονιά του ναι" thumbnail

Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο "Η χρονιά του ναι"

Το boro.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη έδωσαν την ευκαρία σε τρεις αναγνώστες να κερδίσουν το βιβλίο "Η χρονιά του ναι"


 


Η Λένα Παπαθανασίου επισκέπτεται το boro.gr τους τελευταίους δυο μήνες και το έμαθε μέσω Facebook από γνωστούς. Ωστόσο παρακολουθούσε παλαιότερα την εκπομπή της Κυρίας Δρούζα στην τηλεόραση. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένες στήλες του σάιτ, διαβάζει τα πάντα. Είναι φοροτεχνικός αλλα αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται. Είναι 45 ετών, παντρεμένη με μια κόρη και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. 


 


Η Κωνσταντίνα Ζιώγα επισκέπτεται το site εδώ και πολλά χρόνια και παρακολουθούσε και την εκπομπή της Άννας Δρούζα στην τηλεόραση. Έμαθε τυχαία για την ύπαρξη του και το επισκέπτεται καθημερινά ενώ έχει στείλει πολλές φορές και ερωτήματα στους ειδικούς μας. Έχει μια "αδυναμία" στους διαγωνισμούς του site και έχει κερδίσει αρκετά δώρα! Είναι εκπαιδευτικός, μητέρα 2 παιδιών και ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 35-50 ετών. 


 


Ο Αρσένιος Ιωαννίδης ανήκει στην ηλικιακή ομαδα 18-25, έμαθε για το σάιτ από τον κολλητό του και το επισκέπτεται εδώ και ένα χρόνο. Προτιμά θέματα ψυχολογίας. Σπουδάζει φιλοσοφία και δεν έχει ακόμα οικογένεια. 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X