Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε το Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil της Darphin
Κερδίστε το Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil της Darphin thumbnail

Κερδίστε το Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil της Darphin

To boro.gr σε συνεργασία με τη Darphin δίνουν την ευκαιρία σε 3 αναγνώστριες να κερδίσουν το Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil. 


Πρόκειται για ένα μοναδικό προιόν που προσδίδει φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας και την κάνει σαν να λάμπει από το άγγιγμα του ήλιου.
Περιέχοντας τρία προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά ορυκτά pigments (Gloden Susnshine, Blushed rose,Dusky bronze) αιχμαλωτίζουν απαλά το φως και ενισχύουν άμορφα κάθε τόνο του δέρματος για μια ηλιόλουστη, υγιή λάμψη. Πλούσιο σε θρεπτικό Karanja oil, η βελούδινη σύνθεση του φροντίζει την επιδερμίδα για όλο τον χρόνο


Παράλληλα, έχει στο κομψό καλοκαιρινό άρωμα, από τη φρεσκάδα του Orange blossom και κρεμώδη απαλότητα του Lilies, που ενισχύονται από το Ylang-Ylang.


3 χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη μοναδικότητά του
Ενυδατικό μίγμα από πολύτιμα, φυσικά έλαια
Έξι πολύτιμα φυσικά έλαια που ενυδατώνουν, χαρίζουν απαλότητα και προστασία στο δέρμα, χωρίς να προσδίδουν βάρος, λιπαρότητα ή να κολλούν.
⦁ Karanja Oil θρέφει χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα.
⦁ Plukenetia Oil χαρίζει απαλότητα και ενυδάτωση.
⦁ Safflower Oil περιποιείται το ξηρό δέρμα και χαρίζει απαλότητα.
⦁ Sesame Oil ίδανικό για massage σώματος και περιποίηση.
⦁ Sunflower Oil ενυδατώνει την επιδερμίδα.
⦁ Almond Oil διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.Τριπλό μίγμα από φυσικά ιριδίζουσες χρωστικές
Golden sunshine, Blushed rose και Dusky bronze: 3 προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά ορυκτά pigments, που αιχμαλωτίζουν απαλά το φως και ενισχύουν άμορφα κάθε τόνο του δέρματος για μια ηλιόλουστη , υγιή λάμψη.Το άρωμα από λευκά λουλούδια του Soleil Plaisir
Κομψο Καλοκαίρινο φρέσκο άρωμα, όπου η φρεσκάδα του Orange blossom προκαλεί μια ζεστασιά από τις ακτίνες του ήλιου, μια εικόνα που ενισχύεται με την κρεμώδη απαλότητα του Lilies και αι την απόλαυση του Ylang-Ylang.


Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το διαγωνισμό από τη λίστα.


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


AdTech Ad

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X