Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY
Κερδίστε ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY thumbnail

Κερδίστε ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY

Το boro.gr σε συνεργασία με το Gliss δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν ένα σετ περιποίησης και Επανόρθωσης ειδικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Το σετ αποτελείται από 4 προϊόντα: σαμπουάν, conditioner, μάσκα επανόρθωσης και έλαιο επανόρθωσης  της σειράς GLISS FIBER THERAPY.


Σχετικά με τη σειρά GLISS FIBER THERAPY


H συχνή χρήση προϊόντων  styling ή βαφών προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, απορρυθμίζοντας την εσωτερική τους δομή. Το Gliss, με εξειδίκευση στην επανόρθωση μαλλιών, έρχεται να δώσει λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα με μια νέα σειρά.  


Το GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX® φέρνει για πρώτη φορά στο σπίτι, την Επαναστατική Τεχνολογία Plex που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή.


Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.


Έτσι το νέο GLISS FIBER THERAPY υπόσχεται προστασία που διαρκεί αφού τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αναδομούν την τρίχα και αναζωογονούν την ποιότητα των μαλλιών.


Τα  προϊόντα της σειράς


Gliss FIBER THERAPY Σαμπουάν (400ml)


 


 


Το σαμπουάν της σειράς προσφέρει αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία που διαρκεί ενάντια σε μελλοντικές φθορές, ενώ έπειτα από τη χρήση του θα παρατηρήσετε ορατά βελτιωμένη την ποιότητα των μαλλιών σας.


 


Gliss FIBER THERAPY Conditioner (200 ml) 


Σε συνδυασμό με το σαμπουάν της σειράς, προσφέρει τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας.


 


Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης (300 ml)


 


Για περιππιητική φροντίδα στα μαλλιά σας, χρησιμοποιείστε τη μάσκα μαλλιών της σειράς. Προσφέρει αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας και πολυτελή φροντίδα για τα μαλλιά.


Gliss FIBER THERAPY Repair-in-Oil Spray, (100 ml)
Πρόκειται για ένα έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το σαμπουάν και το conditionner,  για εντατική περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.


 


Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας το διαγωνισμό από τη λίστα. 


 


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X