Καμία δεν παίρνει τον άνδρα της Naomi

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, θα σκέφτηκε η Naomi Campbell και μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τα καυτά ενσταντανέ του τέως της με τη μαθητευόμενή της στο σόου της The Face αποφάσισε να αντεπιτεθεί.

Έτσι ο πρόεδρος του πρακτορείου μοντέλων με το οποίο η Luo Zilin έχει συμβόλαιο συνεργασίας την απέλυσε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απαράδεκτη επαγγελματική ηθική.

Όπως ανέφερε πηγή στην Daily Mail: Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Luo και ο Vlad γνωρίστηκαν μέσω της Naomi και είναι πράγματι εντελώς αντιεπαγγελματικό εκ μέρους της Luo και απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Vlad”.

Στο μεταξύ, συνάδελφος και φίλη της Κινέζας καλλονής, η Jocelyn Chew, που ανήκε στην ομάδα της Naomi στο τηλεοπτικό σόου μοντέλων The Face, εξέφρασε την οργή της στο twitter: “Είμαι εντελώς σοκαρισμένη/αηδιασμένη με τη ‘συνεργάτιδά’ μου Zilin. Ποτέ μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, σ’ αγαπώ @naomicampbell”.

Ο Vladimir Doronin στα 50 του χρόνια είναι ακόμη παντρεμένος με τη Ρωσίδα, Ekaterina, με την οποία έχει και μία έφηβη κόρη. Πριν από μερικές εβδομάδες εθεάθη με μία σχεδόν σωσία της Naomi, το μοντέλο Jazzma Kendrick.

Όπως επισήμανε φίλος της Naomi και του Vladimir, είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει καθώς πριν από τα Χριστούγεννα μιλούσαν για γάμο και παιδιά και ήταν τόσο ερωτευμένοι”.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα