Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / #GrowYourBusiness: H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή
#GrowYourBusiness: H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή thumbnail
Δωρεάν εκπαιδεύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

#GrowYourBusiness: H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

Η COSMOTEσυνεχίζει να στηρίζειτις μικρομεσαίες επιχειρήσειςμε μια νέα σειρά δράσεων, το #GrowYourBusiness. Οι δράσεις ξεκινούν με δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες που τους προσφέρουντη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες, που παρέχει η ψηφιακή εποχή. Στο ίδιο πλαίσιο με το#GrowYourBusiness – DigitalTraining,θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τις επιχειρήσεις.


 


Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEAcademy,θα υλοποιηθούνστις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο ΜakedoniaPalace) – στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα (εκπαιδευτικό κέντρο OTEAcademy)και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς καισε ελεύθερους επαγγελματίες. Στόχο έχουν οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενημερωθούν για τα digitalεργαλείαμε τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.


Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των socialmedia, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους, καθώς και θέματα που αφορούνστο ηλεκτρονικό εμπόριο.«Οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Με τη δράση #GrowYourBusiness – DigitalTrainingτης COSMOTE, δίνουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσειςκαι τους ελεύθερους επαγγελματίες την απαραίτητη τεχνογνωσία,ώστε να αξιοποιήσουν τα ψηφιακά μέσα προς όφελός τουςκαι να πάνε μπροστά», δήλωσε σχετικά, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ,κ. Θάνος Φαλάγγας.


Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχήστο ειδικόmicrosite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίουonline, μέσω livestreaming.


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο. 


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – Μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X