18 γυναίκες συζητούν με ποιο ζώδιο, δεν θα έκαναν ποτέ σχέση thumbnail

18 γυναίκες συζητούν με ποιο ζώδιο, δεν θα έκαναν ποτέ σχέση

1. "Μισώ τους Διδύμους και δεν μου αρέσουν οι Λέοντες, που αγαπούν με πάθος το να βρίσκονται το επίκεντρο της προσοχής!  Οι Αιγόκεροι είναι πολύ κρύοι. Ο Σκορπιός είναι πολύ δύσκολο για να ταιριάξει οποιαδήποτε γυναίκα, ενώ τουλάχιστον εγώ μπορώ να τα βρω πολύ με τους Ιχθύες, τους Κριούς και τους Ζυγούς  (ΜΕΛΙΝΑ, 29 ΤΑΥΡΟΣ)


2. "Ποτέ δεν θα ασχοληθώ με ένα Παρθένο. Είναι βεβαίως τα πιο ζώδια  και σε τρελαίνουν με τις απαιτήσεις τους και την κριτική τους! Οι Υδροχόοι είναι η αγάπη μου, γι αυτό και είμαι περιτριγυρισμένη από τους Υδροχόους πάντα! "-  (ΧΡΙΣΤΙΝΑ, 27 ΚΡΙΟΣ)


3. "Εύχομαι να μην το είχα πει, αλλά ο Υδροχόος βρίσκεται πάντα στον δικό του κόσμο, κάτι που θα ήταν καλό μάλλον, εκτός από το γεγονός ότι ποτέ δεν σε αφήνει να μπείς  μέσα. Δύσκολα μπορώ να αντιμετωπίσω έναν Ιχθύ ο οποίος και αυτός με την σειρά του ζει την δική του πραγματικότητα. Αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμπεριφέρεται ο στοργικός Ταύρος και ο Καρκίνος. "-. (ΜΑΡΙΖΑ, 26  ΠΑΡΘΕΝΟΣ)


4. "Η καλύτερη σχέση μου ήταν με ένα Ζυγό. Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι και είχαμε μια πολύ αρμονική σχέση. Ήταν πολύ ρομαντικός, εξυπηρετικός  και αγαπούσε να με βοηθά να διακοσμήσω το διαμέρισμά μας. Ακόμα και τώρα, χρόνια μετά τη διάλυση της σχέσης, εξακολουθούμε να ενδιαφερόμαστε για να μάθουμε τι κάνει ο ένας και ο άλλος! Αρνούμαι να αποδεχτώ τον Λέοντα. Είναι κυριολεκτικά  για μένα το χειρότερο ζώδιο! ".(ΡΕΒΒΕΚΑ, 31 ΙΧΘΥΣ)


5. "Οι άνδρες και οι γυναίκες Ιχθείς, είναι πάντα τόσο ζεστοί και αγαπημένοι, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί μπορούν επίσης να είναι απίστευτα χειραγωγικοί. Η αστρολογία παρουσιάζει τους Ιχθείς να μοιάζουν με το αγαπημένο Ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά ξέρω πως έχουν και μια σκοτεινή πλευρά ». – (ΝΑΤΑΣΣΑ, 25 ΣΚΟΡΠΙΟΣ)


6. "Είμαι τελείως απογοητευμένη με τους Λέοντες. Είναι τόσο επιβλητικοί και  εγωιστές όταν τσακώνονται. Νόμιζα πως έτσι ήταν μόνο αυτός που είχα σχέση πριν από μερικά χρόνια, αλλά όχι, σύντομα ήρθαν και μερικοί άλλοι Λέοντες στην ζωή μου και είχαν τον ίδιο τύπο προσωπικότητας. Πάντα έμοιαζε σαν να έπρεπε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, ακόμη και για τα πιό ασήμαντα   πράγματα, είτε αυτοί προσπαθούσαν συνεχώς να είναι αρνητικοί και να λένε το αντίθετο από αυτό που προσπαθούσα να πώ ή να κάνω. Η συζήτηση  μαζί τους δεν είναι καθόλου διασκεδαστική! Δεν καταλαβαίνω γιατί ενεργούν πάντοτε με αυτόν τον τρόπο. Οι Ζυγοί και οι Ιχθείς είναι τα καλύτερα Ζώδια για μένα. (ΜΠΕΤΥ, 30 ΖΥΓΟΣ)


7. "Ο Τοξότης είναι υπέροχος στο κρεβάτι, πολύ παθιασμένος, αλλά είναι ο χειρότερος για σταθερή σχέση Μένω μακριά τους πλέον γιατί έστω και  αν και η χημεία  μας είναι πάντοτε τόσο ισχυρή δεν είναι για κάτι μόνιμο.           Η καλύτερη σχέση μου ήταν με έναν Αιγόκερω. – Lexi, 31. (ΑΛΕΞΙΑ, 31 ΚΑΡΚΙΝΟΣ)


8. "Ιχθείς άντρες! Τι συμβαίνει με αυτούς τους τύπους; Από τη μια πλευρά μπορούν να είναι τόσο ρομαντικοί και από την άλλη πλευρά, τους είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθΟύν μια αποτυχία και να κρατήσουν τα συναισθήματά τους κάτω από έλεγχο! Μου φαίνεται αλήθεια παράξενο, επειδή άκουσα ότι οι Ιχθείς ήταν υπερβολικά συναισθηματικοί! Έχω διασκεδάσει αληθινά με τον Καρκίνο και τον Παρθένο. "Melissa, 23. (ΦΙΛΙΤΣΑ, 23 ΠΑΡΘΕΝΟΣ)


9. "Ταύροι. Μακρυά!… Κάνουν τους χειρότερους φίλους. Οι Καρκίνοι για μένα είναι έξω καρδιά , συναισθηματικοί, δοτικοί, μπορείς να τους δείξεις εμπιστοσύνη. "- (ΣΟΦΙΑ, ΙΧΘΥΣ)


10. "Κάθε γυναίκα πρέπει να ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της το σεξ με έναν Σκορπιό! Όσο απολαυστικοί και να είναι στο κρεβάτι και να ξέρουν πώς να σε παθιάσουν, δεν σας τους συνιστώ για σχέση γιατί είναι πολύ καταπιεστικοί και ζηλιάρηδες οι άντρες σκορπιοί. (ΧΑΡΑ, 24 ΛΕΩΝ)


11. "Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς υποτίθεται ότι είναι τα δύο πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια, εγώ τους κρίνω πολύ κλαψιάρηδες και δήθεν και απλά δεν μου ταιριάζουν. Μπορεί να απολαμβάνω στην αρχή τον ρομαντισμό τους, πολύ γρήγορα όμως με ξενερώνουν. "-. (ΑΜΑΛΙΑ, 28 ΔΙΔΥΜΟΣ)


12. "Οι Τοξότες είναι περίεργοι άνθρωποι έστω και αν στην αρχή με ενθουσιάζουν γρήγορα με κουράζουν. Μου αρέσουν οι Υδροχόοι γιατί δίχνουν αγάπη προς τον συνάνθρωπο και γίνονται  και οι καλύτεροι φίλοι! ,. (ΛΕΤΑ, 24 ΚΡΙΟΣ)


13. "Οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι πραγματικά ψυχροί κατά καιρούς και πολύ εκδικητικοί. Οι Ζυγοί είναι αρκετά κοινωνικοί και πρόσχαροι!. Ξέρουν όλες τις τελευταίες μουσικές, τις ταινίες και τα βιβλία και θα σας οδηγήσουν στα καλύτερα εστιατόρια. Το μόνο πράγμα για ένα Ζυγό – που είχα σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα –  ήταν η τάση του για επίδειξη, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι     χαρακτηριστικό για τον κάθε Ζυγό. "- (ΚΑΛΛΙΟΠΗ, 29 ΥΔΡΟΧΟΟΣ)


14. "Ο Σκορπιός είναι πολύ σέξι, και δύσκολα μπορεί κάποια γυναίκα να του αντισταθεί. Ο Κριός είναι πολυάσχολος και δημιουργικός. Βρίσκω ότι έχω την καλύτερη χημεία με τους Ταύρους, εξαιτίας του πόσο θετικοί μπορούν να γίνουν. Έχουν πάντα ένα μεγάλο κοινωνικό δίκτυο και πάντοτε κάνουν πολύ εντυπωσιακά πράγματα. "- (ΧΡΥΣΑ, 25 ΣΚΟΡΠΙΟΣ)


15. "Επειδή είμαι Κριός δύσκολα μπορώ να τα πάω καλά με Ταύρο και δεν έχει σημασία αν είναι γυναίκα ή άνδρας. Προσπαθώ να μην παίρνω τόσο σοβαρά τα αστρολογικά πράγματα, αλλά μου αποδείχτηκαν λάθος ξανά και ξανά, όταν προσπάθησα να έρθω σε επαφή με έναν Ταύρο και είπα ότι δεν το ξανακάνω Από την εμπειρία μου, οι άντρες Ταύροι είναι απίστευτα αμυντικοί. Ο αγώνας Κριός – Ταύρος έχει σχεδόν τελειώσει για μένα, γιατί είναι πεισματάρης, σκληρός, αρχηγικός και απλά ενδιαφέρεται μόνο να φτάσει κατευθείαν στο… ψητό!  "- Kallie, 27. (ΚΑΤΕΡΙΝΑ, 27 ΚΡΙΟΣ)


16. "Ο Υδροχόος είναι πάντα προσηλωμένος στο τηλέφωνό του. Είναι τόσο ενοχλητικό.  Οι Δίδυμοι είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά θέλουν να παίζουν παιχνίδια για να μην τους απασχολεί πλέον το ουσιαστικό νόημα της σχέσης! "- (ΜΙΜΗ,24 ΖΥΓΟΣ)


17. "Έχω πολύ καιρό  να συνδεθώ με τον Λέοντα, τον Υδροχόο και τον Παρθένο.  Για κάποιο  λόγο δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον με τους άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Ο Λέων θέλει πάντα να υποστηρίζει, ο Υδροχόος είναι απόμακρος συναισθηματικά, και ο Παρθένος είναι απλά καλός στη δουλειά του . "Emily, 32. (ΜΙΝΑ, 32 ΚΑΡΚΙΝΟΣ)


18. "Μην κάνετε σχέση με Παρθένους. Σοβαρά. Θα σας καταστρέψουν τη ζωή. Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο είμαι περισσότερο προσηλωμένη στους Ιχθείς, είναι ο λόγος για τον οποίο αποκτά ενδιαφέρον το γεγονός ότι μου φαίνονται πιο οικείοι προς εμένα!   Μπορούν να είναι ήρεμοι και αδιάφοροι, αλλά μόλις βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί τους, θα διαπιστώσετε πως έχετε να πείτε αληθινά πολλά. "- (ΜΑΓΔΑ, 27 ΤΑΥΡΟΣ)


πηγή: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X