Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δυτική Γερμανία : Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ "Rock am Ring" λόγω τρομοκρατικής απειλής
Δυτική Γερμανία : Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ "Rock am Ring" λόγω τρομοκρατικής απειλής thumbnail
Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χθες το βράδυ και να διαρκέσει έως την Κυριακή και είχε 80.000 επισκέπτες.

Δυτική Γερμανία : Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ "Rock am Ring" λόγω τρομοκρατικής απειλής

Οι αρχές διέταξαν την εκκένωση του χώρου όπου χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για το φεστιβάλ μουσικής "Rock am Ring" στη δυτική Γερμανία, έπειτα από μια «τρομοκρατική απειλή», ανέφερε η αστυνομία και οι διοργανωτές του φεστιβάλ.


Η αστυνομία ανέφερε με ανακοίνωσή της ότι διαθέτει "συγκεκριμένες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση δεν μπορεί να αποκλειστεί".


Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει χθες το βράδυ και να διαρκέσει έως την Κυριακή και είχε 80.000 επισκέπτες.


Οι διοργανωτές κάλεσαν τους επισκέπτες, με ξεχωριστό μήνυμα να εκκενώσουν «με ηρεμία» τους χώρους του φεστιβάλ.
Οι διοργανωτές συνεργάζονται στενά με τις αρχές ασφαλείας. Ωστόσο, η αστυνομία δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την φύση της απειλής. 


 
Οι αρχές ήταν σε επιφυλακή μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ τον Μάιο και είχαν ήδη πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας με 1200 άντρες.Πηγή: cnn.gr


Φωτογραφία: Πηγή: twitter/The Straits Times‏

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X