7 πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστική σε ένα αγόρι

Καλοκαιράκι, διακοπές, ευκαιρία για εντυπωσιακές εμφανίσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν έχεις αγόρι, ανυπομονείς να μπορείς να τον βλέπεις περισσότερο! Αν δεν έχεις αγόρι, επιθυμείς να αποκτήσεις! Ποια δεν θέλει άλλωστε να αρέσει στο άλλο φύλο;

Αγχώνεσαι αν θα σε βρουν ελκυστική και αν θα έχεις τις κατακτήσεις σου αυτό το καλοκαίρι; Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να κάνεις ήδη και δεν ήξερες ότι αυξάνουν τη γοητεία σου. Δες τη λίστα, σημείωσε τι σου λείπει και μετά τις εξετάσεις σου, ετοιμάσου να κάνεις θραύση!

1. Το κόκκινο χρώμα

attractive girl red lipstick

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και επειδή είναι τόσο έντονο τραβάει τα βλέμματα. Το να φοράς κόκκινα ρούχα σίγουρα θα προκαλέσεις πολύ. Δε χρειάζεται. Κάντο 1-2 φορές. Το ιδανικό είναι μια κόκκινη πινελιά στην εμφάνισή σου: κόκκινο κραγιόν, κόκκινα μαλλιά, κόκκινα γυαλιά, καπέλο, κορδέλα, μαγιώ εννοείται!

2. Έχεις σκυλάκι; Τέλεια!

Το να έχεις σκυλάκι δείχνει ότι είσαι αφοσιωμένη και υπεύθυνη. Κι αυτό σε κάνει πιο ελκυστική! Άσε που συνήθως τα σκυλάκια είναι πολύ γλυκούλικα και μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να γνωρίσεις κάποιον! Κι εσύ δεν βρίσκεις γοητευτικό κάποιο αγόρι που έχει μαζί του σκυλάκι;

3. Τα μακριά μαλλιά

attractive girl makria mallia

Όλες οι πριγκίπισσες κι οι νεράιδες των παραμυθιών έχουν μακριά μαλλιά. Όχι ότι τα αγόρια είναι ρομαντικά, ειδικά στις ηλικίες σας, αλλά αυτά είναι τα πρότυπα ομορφιάς που έχουν! Άλλωστε τα μακριά μαλλιά είναι δείγμα υγείας και ομορφιάς! Περιποιήσου τα μαλλιά σου λοιπόν για να ναι λαμπερά και μακριά!

4. Nα έχεις δυνατή φωνή

Δεν είπαμε να τσιρίζεις αλλά να μιλάς δυνατά! Η δυνατή φωνή εκπέμπει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και αρέσει σε ένα αγόρι.

5. Να φοράς γυαλιά ηλίου

attractive girl sunglasses

Φοράς συνέχεια γυαλιά ηλίου γιατί τα μάτια σου είναι ευαίσθητα στον ήλιο και δεν αντέχεις; Καλά κάνεις! Να συνεχίσεις έτσι! Τα γυαλιά ηλίου είναι σέξι!

6. Η μυρωδιά σου

Τα αγόρια λόγω του Οιδιπποδείου με τη μάνα τους δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη μυρωδιά σου. Αν μυρίζεις όμορφα, γίνεσαι πιο ελκυστική. Μάλιστα είναι καλό να φοράς ένα συγκεκριμένο άρωμα για να σε ταυτίζουν με αυτό.

7. Το χαμόγελο

attractive girl smile

Αν είσαι χαμογελαστή και θετική, φαίνεσαι πιο όμορφη και βγάζεις προς τα έξω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Έτσι κερδίζεις εύκολα τη συμπάθεια των άλλων και σε φιλικό και σε ερωτικό επίπεδο!

Ν. Κ. </p>

Σχετικά άρθρα