Με απάτησε. Γιατί δε φεύγει από το σπίτι μας; thumbnail

Η Κατερίνα

Με απάτησε. Γιατί δε φεύγει από το σπίτι μας;

Η αναγνώστριά μας ρωτά:


Ο σύζυγος μου μετά από 20 χρόνια με απάτησε. Το ανακάλυψα και έπειτα από καυγάδες, διέκοψε. Αν και τις πρώτες μέρες ήμασταν καλά, τώρα είμαστε απλώς συγκάτοικοι. Πιστεύει ότι η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της και ενώ προσπαθεί να είμαστε καλά στο σπίτι, προσωπική επαφή δεν υπάρχει. Γιατί, όμως, δε μετακομίζει; Πού μπορεί να αποσκοπεί αυτή η συμπεριφορά; Τι πρέπει να κάνω;
Απαντά η Σοφία Κουφοπούλου, ψυχολόγος – ψυχοδραματίστρια
Στην περίπτωσή σας μία ειλικρινής συζήτηση με το σύζυγό σας, όπου ο καθένας θα εκφράσει τα συναισθήματά του, θα μπορούσε να βοηθήσει. Εάν για εκείνον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της, είναι πλέον δική σας απόφαση το τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα. Το να μπαίνετε σε σκέψεις για το πού μπορεί να αποσκοπεί η δική του συμπεριφορά δεν θα σας ωφελήσει. Είναι καλύτερο να σκεφτείτε εσείς, με βάση τα τωρινά δεδομένα, τι είναι καλύτερο για εσάς και να ενεργοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X