Υλικά
ένα ματσάκι ρόκα, κομμένη σε κομμάτια 1εκ
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε καρέ
2 αυγά
Εκτέλεση
Σε λάδι, σωτάρω το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά να γυαλίσει. Δεν βιάζομαι, θέλει 10 λεπτά.
Προσθέτω τη ρόκα και ανακατεύω να μαραθεί ελαφρώς.
Χτυπώ τα αυγά και τα προσθέτω στο τηγάνι. Ανακατεύω ελαφρά με το πηρούνι να περάσει το αυγό κάτω από τα χόρτα, σκεπάζω με καπάκι και αφήνω να ψηθεί στο 1.
Όταν σταθεροποιηθεί η ομελέτα στην πάνω επιφάνεια, ξεκολάω προσεκτικά με σπάτουλα γύρω γύρω και κουνάω απότομα το τηγάνι για να ξεκολλήσει η ομελέτα ή ρίχνω λίγο λαδάκι ακόμα γύρω γύρω για να περάσει από κάτω.
Βγάζω σε πιάτο και ξανατουμπάρω μέσα στο τηγάνι. Σερβίρω σε ξύλο κοπής και κόβω σε κομμάτια με τη ροδέλα της πίτσας, μαζί με φρέσκα κλαδάκια ρόκας.
ΠΗΓΗ http://www.tastefull.gr
Δοκιμάστε επίσης: