Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 9 Ιουνίου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε συνδυασμό με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, σε παρακινούν να αλλάξεις την οπτική σου για τις σχέσεις. Μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο πιθανόν δοκιμάστηκε η πίστη σου στη αγάπη και την συντροφικότητα, ξεκινά μια νέα περίοδος πιο ισορροπημένη για τους δεσμευμένους και με καλύτερες ερωτικές επιλογές για τους αδέσμευτους. 


ΤΑΥΡΟΣ: Τη σημερινή μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη και ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη από τον Καρκίνο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως επιλύονται κάποια οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τη σχέση σου, ενώ οι αδέσμευτοι Ταύροι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν κάποιον/α που θα τους ξυπνήσει έντονα συναισθήματα… 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος στον άξονά σου και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα δουν τη σχέση τους να εξελίσσεται και να ανανεώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσουν και μια επισημοποίηση. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν καινούριο δεσμό! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου σήμερα, μια θετική όψη για τα αισθηματικά σου. Είναι πολύ πιθανό να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου ξυπνήσει έντονα πάθη και θα σε ωθήσει να κάνεις όνειρα για το μέλλον, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ένα πολυπόθητο όνειρο που είχες για τη σχέση αυτή, γίνεται πραγματικότητα.


ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι, με τα ενδεχόμενα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, να είναι αυξημένα. Από την άλλη, ο δεσμός σου φαίνεται να εξελίσσεται και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα περιλαμβάνουν και την απόκτηση απογόνων… 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο από το παρελθόν και να προχωρήσεις παρακάτω. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει νέες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου, ανάμεσα στις οποίες ίσως να κρύβεται και μια σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι ίσως να νιώσουν την ανάγκη να προχωρήσουν παρακάτω με το ταίρι τους. 


ΖΥΓΟΣ: Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου σήμερα, εξελίσσοντας τόσο εσένα προσωπικά όσο και τις σχέσεις σου. Μία συμβίωση ή μία επισημοποίηση στον δεσμό σου είναι πιθανό να δρομολογηθούν από δω και πέρα, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα θελήσεις να το κρατήσεις δίπλα σου για καιρό, είναι πολλαπλάσιες. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου συναντά τον Άρη από τον Καρκίνο σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, ευνοώντας ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα περάσουν αξέχαστες στιγμές με το ταίρι τους και θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, είναι εξαιρετικά πιθανό να δημιουργήσουν μια καινούρια σχέση! 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με την επιστροφή του κυβερνήτη σου σε ορθή πορεία, φανερώνουν πως η σημερινή μέρα αποτελεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για τα αισθηματικά σου. Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν και οι ισορροπίες στον δεσμό σου αποκαθίστανται, ενώ οι αδέσμευτοι Τοξότες καταφέρνουν να απεμπλακούν από ερωτικές υποθέσεις που τους κρατάνε πίσω… 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη σήμερα, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές σου υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να δρομολογήσουν ακόμη και μια επισημοποίηση. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να περάσουν στην κατηγορία των δεσμευμένων τις μέρες αυτές… 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει εύνοια στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου για καινούριες περιπέτειες, να κάνεις σχέδια για το μέλλον των σχέσεών σου και να εξελιχθείς μέσα από αυτές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει αλλά και για να κοινωνικοποιηθείς, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. 


ΙΧΘΕΙΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης με τον Άρη τη σημερινή μέρα, αποτελεί μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου ένας νέος έρωτας. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, ίσως να θελήσουν να εξελίξουν τη σχέση τους μέσα από μία επισημοποίηση ή μέσα από την απόφαση να αποκτήσουν απογόνους. 


πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X