Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αιχμές Γλέζου κατά Κωνσταντοπούλου για τα όσα έγιναν στο Δίστομο
Αιχμές Γλέζου κατά Κωνσταντοπούλου για τα όσα έγιναν στο Δίστομο thumbnail

Αιχμές Γλέζου κατά Κωνσταντοπούλου για τα όσα έγιναν στο Δίστομο

Με μια αιχμηρή απάντηση στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, έρχεται η αντίδραση του Μανώλη Γλέζου στην επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τη στάση του στο Δίστομο, όταν την αγνόησε και κρατώντας τον από το χέρι οδήγησε τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.


Στο κείμενο, με τίτλο «Απόψεις… alacart…» υπενθυμίζονται περιπτώσεις κατά τις οποίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε την παρουσία του Γερμανού πρέσβη, όταν, ως πρόεδρος της Βουλής στις 22 Φεβρουαρίου του 2015 είχε παραβρεθεί στις εκδηλώσεις Μνήμης της Μεγαλόπολης και δεν είχε αντιδράσει ούτε στην γερμανική κατάθεση στεφάνου, ούτε και στην ομιλία του εκπροσώπου της Γερμανικής πρεσβείας.


Στο κείμενο γίνεται αναφορά στο ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμφώνησε με ανάρτηση στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας που επιτίθεται σφόδρα στον Μανώλη Γλέζο και εκτιμάται ότι «είχαν τελικά κίνητρο αυτοπροβολής» και ότι «η πικρία της οφείλεται στην απομόνωση που ένιωσε το Σάββατο στο Δίστομο μετά τα γεγονότα που προκάλεσε».


Δείτε αναλυτικά το κείμενο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών:


Απόψεις .. ala cart …- Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο.


H Ζωή Κωσταντοπούλου επέλεξε να απαντήσει στα όσα έγιναν στο Δίστομο με την ανάρτηση του στελέχους της Πλεύσης, Διαμαντή Καραναστάση.


Και ναι μεν αυτή η ανάρτηση προκαλεί θλίψη, αλλά το ότι «προσυπόγραψε» όπως η ίδια λέει, αποτελεί για την ίδια ακόμα μεγαλύτερο ολίσθημα.Πηγή: documentonews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X