Κονδυλώματα: ποιά θεραπεία είναι αποτελεσματική; thumbnail

Ο ΤΑΣΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BORO.GR

Τα οξυτενή κονδυλώματα εξαφανίζονται με το laser καλυτέρα. Τα εσωτερικά του τράχηλου με αφαίρεση του τμήματος της βλάβης.....

Κονδυλώματα: ποιά θεραπεία είναι αποτελεσματική;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την άμεση ενημέρωση που παρέχεται. Σχετικά με τα κονδυλώματα: Είναι κάτι σαν την σύφιλη που σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχουν τα αντισώματα όταν προσβληθεί κάποιος; ποιά θεραπεία είναι η αποτελεσματικότερη; καυτηριασμός ή laser; και το εμβόλιο μετά την θεραπεία πόσο κοστίζει και αν συνταγογραφείται. Ευχαριστώ.


Στο ερώτημά σας απάντησε η Βασιλική Χατζηραφαήλ Μαιευτήρας, Γυναικολόγος, Χειρουργός  με εξειδίκευση στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική.ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα κονδυλώματα προέρχονται από τον ιο HPV. Η σύφιλη από μικρόβιο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση. Τα οξυτενή κονδυλώματα εξαφανίζονται με το laser καλυτέρα. Τα εσωτερικά του τράχηλου με αφαίρεση του τμήματος της βλάβης. Για το κόστος του εμβολίου ενημερώνεστε από το φαρμακείο και συνταγογραφειτε σε παιδιά κάτω των 18 ετών.


Βασιλική ΧατζηραφαήλΔιευθύντρια του Τμήματος Γυναικολογικής και Ρομποτικής  


Χειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών


Επικοινωνία: 210 6416814 και 210 6426834


Email: hatzirafail@hotmail.com


Ιστοσελίδα: www.hatzirafail.gr

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X