Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν τα ζώδια στην ερωτική απογοήτευση thumbnail

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν τα ζώδια στην ερωτική απογοήτευση

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): Ο Κριός μπορεί να ενεργεί δείχνοντας πως δεν τον νοιάζει, αλλά κάτω από αυτή την ισχυρή και ανεξάρτητη φύση του, κρύβεται μια υποκείμενη ανασφάλεια που μπορεί να μην είναι αρκετά καλά κρυμμένη!. Έτσι λοιπόν δεν θα λένε ούτε μια λέξη γι 'αυτό το θέμα, προτιμώντας να αφήσουν την ενθουσιώδη αισιοδοξία τους να τους οδηγήσει στο να κάνουν ό, τι μπορούν, για να ξεχάσουν το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): 
Αν υπάρχει ένα πράγμα που μισούν οι Ταύροι, είναι οι αλλαγές. Αφού ήταν μέρος ενός ζευγαριού για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάζεται ο σχετικός χρόνος για να συνηθίσουν να είναι και πάλι μόνοι! Όσο για την πληγή και την ανασφάλεια που προκάλεσε η πληγωμένη καρδιά τους, θα κρατήσουν τις σκοτεινές σκέψεις μέσα τους και θα διατηρήσουν μια πλασματικά αδιάφορη πρόσοψη.


Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου): Οι Δίδυμοι – όπως και ο Κριός –  αντιδρούν επίσης πως δεν τους νοιάζει τάχα!       Ωστόσο σε αντίθεση με τον Κριό, είναι περήφανοι και λίγο επιφανιακοί, γιατί  θέλουν   να πιστεύουν ότι το πρόβλημα έγκειται στο άτομο που πλήγωσε την καρδιά τους.       Οπως και να έχει το πράγμα, οι Δίδυμοι θα πάνε μπροστά και θα βρουν σίγουρα κάποιον άλλο, που να αξίζει τον κόπο!


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο δύσπιστα Ζώδια! Έτσι, ανοίγοντας σε κάποιον  την καρδιά τους, νοιώθουν διπλά πληγωμένοι από το πρόσωπο που πίστεψαν και αυτό τους προκαλεί βαθιά απελπισία και πόνο.!  Θα ανατρέχουν συνεχώς στο παρελθόν και θα αναρωτιούνται τι συνέβη και τι θα μπορούσαν να κάνουν για να το αποτρέψουν.  Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να προχωρήσουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): 
Το μόνο που έχει σημασία για τον Λέοντα είναι η υπερηφάνειά του. Έτσι, έχοντας κάποιον που θα πληγώσει την καρδιά του (και όχι το αντίστροφο), θίγεται  βασικά το εγώ του! Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι το πιο υπερήφανο των Ζωδίων, θα κρατήσει απλά το κεφάλι του ψηλά και θα προχωρήσει. Φοβάται βέβαια να μη πληγωθεί ξανά, αλλά η ανάγκη του για …θεραπεία, αντισταθμίζεται από τον τρόπο που θα κερδίσει αυτή τη μάχη!  


Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Ο Παρθένος  φαίνεται έτοιμος να περιμένει μια …επερχόμενη πληγωμένη καρδιά, καθώς είναι ένα από τα πιο παρατηρητικά και αναλυτικά Ζώδια! Θα έχει λοιπόν  προετοιμαστεί για τον πόνο μιας απογοήτευσης και θα  έχει ήδη βρει τρόπους να να αντιμετωπίσει και να προστατέψει τον εαυτό του από κάτι τέτοιο! 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου): Ο Ζυγός  μπορεί να μην έχει τόσο ισχυρό εγώ όσο ο Λέων, αλλά είναι ακόμα πιο  υπερήφανος. Μια πληγωμένη καρδιά οδηγεί ίσως σε ανασφάλεια, αλλά η φυσική γοητεία του  Ζυγού έλκει πάντα τους ανθρώπους, οπότε πιθανότατα θα βρεί κάποιον για να θεραπεύσει αμέσως τη πληγωμένη καρδιά του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): 
Σαν ένα από τα πιο συναισθηματικά Ζώδια, ο Σκορπιός θα νιώσει μια πληγωμένη καρδιά με πλήρη ένταση και βάθος. Τα συναισθήματα του κακού, της θλίψης και της οργής, δημιουργούν ταυτόχρονα συναισθήματα αποτυχίας και δυσπιστίας.   Ο Σκορπιός θα παραμείνει θυμωμένος και εκδικητικός για λίγο καιρό, μέχρι να καταλαγιάσουν τα συναισθήματά του.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Σε αντίθεση με τα άλλα Ζώδια, ο Τοξότης είναι έντονα ανεξάρτητος. Παρόλο που ενεργεί σαν να μην νοιάζεται, στην πραγματικότητα το κάνει!  Απλώς δεν θέλει να το συζητήσει και δεν θα αφήσει το γεγονός να τον  κρατήσει πίσω. Για τον Τοξότη,  το επόμενο ρομαντικό ταξίδι είναι πάντα μπροστά του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): Ένα από τα πιο φιλόδοξα Ζώδια, ο Αιγόκερως, απλά θα αποδεχτεί την πληγωμένη καρδιά του. Είναι μια άλλη ευκαιρία για αυτόν, να συνεχίσει να αποδεικνύει την αξία του, παρακινώντας και τους άλλους να κάνουν το καλύτερό τους σε παρόμοιες  περιπτώσεις!  Για τον Αιγόκερω , μια νέα προσπάθεια αποτελεί μια ευπρόσδεκτη απόσπαση από τα οδυνηρά συναισθήματα της απογοήτευσης που μόλις βίωσε!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου): Ο Υδροχόος ποτέ δεν δίνει μια πλήρη συναισθηματική προσήλωση σε κάποιον που τον είχε τοποθετήσει στην πρώτη θέση και  έτσι η πληγωμένη καρδιά του από αυτόν, δεν τον βλάπτει και τόσο βαθιά, όσο τα άλλα Ζώδια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνεται άσχημα και λίγο ανασφαλής. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ο Υδροχόος ξέρει  την αξία του!


Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Ως το πιο ευαίσθητο και αυτοσυγκρασιακό των Ζωδίων, ο Ιχθύς θα αισθανθεί τον πόνο της πληγωμένης καρδιάς του …σε πλήρη ισχύ, αναδεικνύοντας τις ανασφάλειες του και τα αισθήματα αναξιότητας. Έτσι, για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του, απλώς θα υποχωρήσει στον ονειρικό κόσμο του, μέχρι να έρθει κάποιος να τα …διαταράξει!


πηγή: http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X