Από την Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Γρανίτα με πεπόνι και σπορους τσια
Υλικά
Μισό πεπόνι καθαρισμένο, όσο πιο γλυκό γίνεται
100 γραμ. βιολογικό μέλι ή 30 γραμ. στέβια
10 με 15 μεγάλα παγάκια
50 γραμ. σπόρους τσια
100 ml γάλα σόγιας
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα όλα τα υλικα εκτός από τους σπόρους τσια. Σερβίρουμε στο ποτήρι και γαρνίρουμε από πάνω με τους σπόρους τσια
Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνεται όλα τα υλικά να είναι παγωμένα στην κατάψυξη
Φωτογραφία εξωφύλλου : pinterest.com
Διαβάστε ακόμα:
Δροσερή γρανίτα σοκολάτα. Μάθε να τη φτιάχνεις!