Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 16 Ιουνίου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που φανερώνει την ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, σε παρακινεί να εκφράσεις κρυμμένα συναισθήματα και να κάνεις έναν απολογισμό όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ενώ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, ξυπνά το διαισθητικό σου κομμάτι, οδηγώντας σε στις κατάλληλες αποφάσεις… 


ΤΑΥΡΟΣ: Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων φανερώνει πως το φιλικό σου περιβάλλον παίζει κάποιο ρόλο για την πορεία των αισθηματικών σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου ευνοεί τις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις μια βραδιά πάθους με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα, αλλά και το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, ίσως να δημιουργήσουν μια ένταση ή να φανερώσουν κάποια εμπόδια που αφορούν τη σχέση σου. Αν αισθάνεσαι ότι ο/η σύντροφός σου δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σου, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις, αφού ο διάλογος πιθανόν θα καταλήξει σε αδιέξοδο… 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και οι όψεις που σχηματίζει σου δημιουργούν τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Το εξάγωνο με την Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου, ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη, αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου αλλά και αυξάνοντας τις πιθανότητες να υπάρξει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. 


ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται να σου ξυπνά την ανάγκη να αφεθείς και να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους. Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, ανεβάζουν την σεξουαλική σου διάθεση με τους δεσμευμένους να έρχονται πολύ κοντά συναισθηματικά και ερωτικά με το ταίρι τους και τους αδέσμευτους να επιδιώκουν συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Σελήνη να κινείται απέναντι από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη σχέση σου που διαμορφώνουν ένα διαφορετικό σκηνικό μέσα στην καθημερινότητά σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σε μαγέψει. 


ΖΥΓΟΣ: Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, δεν ευνοούν ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα ή συζητήσεις στη σχέση σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή σε απασχολεί κάτι που αφορά εσένα και το ταίρι σου, προσπάθησε πρώτα να αναζητήσεις λύσεις και να ξεκαθαρίσεις πως αισθάνεσαι πριν προχωρήσεις σε αποφάσεις. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στις ζωές των αδέσμευτων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται να σου δημιουργεί ανάγκη για έρωτα και φλερτ. Είναι μια ιδανική μέρα για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να αφεθείς σε ερωτικές περιπέτειες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως βγαίνουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια και έρχεσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν την έντονη ανάγκη σου να αναθεωρήσεις κάποιες παρελθοντικές επιλογές σου και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό είναι να οργανώσεις δραστηριότητες που θα ανανεώσουν τη σχέση σου, όπως ένα ταξίδι ή μια όμορφη εκδρομή στη θάλασσα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη, σου δημιουργούν την ανάγκη να εκφράσεις κάποια συναισθήματα στο ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, οι πλανητικές όψεις σε παρακινούν να εξομολογηθείς κάποια πράγματα στο πρόσωπο αυτό…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιθυμίες και οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα και ίσως να θελήσεις να εκφράσεις στον σύντροφό σου αυτά που σκέφτεσαι ή τις νέες προτεραιότητες που έχεις θέσει για τη σχέση σας. Παράλληλα, ίσως μπεις σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις ποιες από τις ερωτικές σου επιλογές σε έχουν απογοητεύσει, ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη…


ΙΧΘΕΙΣ: Η σημερινή μέρα φαίνεται πως εμπεριέχει εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε βάλει στο παιχνίδι του έρωτα, είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου και με φίλους. 


πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X