Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ «έχτισαν» την είσοδο του υπ. Οικονομικών (Βίντεο) thumbnail

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ «έχτισαν» την είσοδο του υπ. Οικονομικών (Βίντεο)

Σε συμβολικό χτίσιμο της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που περιελάμβανε ακόμη κρεμασμένες γραβάτες, σκηνές και ένα αναπηρικό αμαξίδιο.


Αφού κατασκήνωσαν στο σημείο από χθες το βράδυ, σήμερα προχώρησαν στο συμβολικό χτίσιμο ενός μικρού τοίχου, ενώ έχουν κρεμάσει και ιατρικές μπλούζες που γράφουν «Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά», για τους  υπαλλήλους του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας.


Παράλληλα, ζητούν μεγαλύτερη χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας, λέγοντας πως η σημερινή κατάσταση δημιουργεί σημαντικές ελλείψεις. Τέλος, οι εργαζόμενοι που θα μείνουν στο σημείο μέχρι το μεσημέρι, ζητούν την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού, ενώ κατηγορούν την συνολική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.


«Κάνουμε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία γιατί ενώ θα έπρεπε τα νοσοκομεία και η δημόσια υγεία να έχουν εξαιρεθεί από τις πολιτικές των μνημονίων, εξακολουθεί να υπάρχει μια υποχρηματοδότηση και τα νοσοκομεία υποφέρουν  πραγματικά όπως γνωρίζει ο ελληνικός λαός» δήλωσε στο News 24/7 ο κ. Παύλος Κολιούσης, από το σωματείο εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο.


 


Πηγή: news247.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X