Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 20 Ιουνίου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, σχηματίζεται ένα ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό, μια όψη που σε ωθεί να εκφράσεις τις σκέψεις σου με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να έρθει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο δρόμο σου που θα σου ξυπνήσει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να μιλήσουν ανοιχτά στο ταίρι τους για όσα τους απασχολούν.


ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σήμερα, μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν ένα ρομαντικό βράδυ που θα τους μείνει αξέχαστο, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους μαγέψει… 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνει νέες γνωριμίες στο δρόμο σου με εντελώς απροσδόκητο τρόπο και μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που προσπαθείς να κατακτήσεις, σου δίνεται η ευκαιρία να το πράξεις μέσα από μια ξαφνική συνάντηση που προκύπτει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ενδέχεται να σε πλησιάσει μια γοητευτική παρουσία σε μια έξοδό σου με φίλους, ξυπνώντας σου ερωτισμό. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ με τον/την σύντροφό τους. 


ΛΕΩΝ: Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό τη σημερινή μέρα, ευνοεί το ζώδιό σου. Η κοινωνική σου διάθεση ανεβαίνει και οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αυξάνονται. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι ή μια δραστηριότητα με το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική όψη για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αγαπητέ Παρθένε. Η ρομαντική ατμόσφαιρα και το ερωτικό κλίμα θα χαρακτηρίσουν τη βραδιά σου και θα σε φέρουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου. Για τους αδέσμευτους καραδοκεί μια γνωριμία που θα τους γοητεύσει! 


ΖΥΓΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει κάποια θετική εξέλιξη στη σχέση σου. Ένα νέο που περίμενες να λάβεις και αφορά τον/την σύντροφό σου, σου χαρίζει ένα καινούριο όραμα για το μέλλον σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία που θα σε εξιτάρει!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική όψη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Ρομαντισμός, πάθος και αισθαντικότητα θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου με το ταίρι σου, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, τα ενδεχόμενα να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου ξυπνήσει συναισθήματα και ανάγκη για συντροφικότητα, είναι ιδιαίτερα αυξημένα! 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι μια εξαιρετική όψη για την ερωτική σου ζωή. Μία ξαφνική, ερωτική γνωριμία έρχεται να σε απογειώσει, καθώς η επικοινωνία και η χημεία με το πρόσωπο αυτό θα είναι πρωτόγνωρη για σένα. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να δεχθούν μια έκπληξη από το ταίρι τους που θα τους κάνει να τον/την ερωτευτούν ξανά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο συναντά τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε μια όψη εξαγώνου σήμερα, η οποία φέρνει εύνοια στα αισθηματικά σου. Μία καινούρια γνωριμία που προκύπτει σε μια έξοδό σου, θα σε γοητεύσει και θα σε βάλει για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την διάθεση να ανοιχτούν συναισθηματικά στο ταίρι τους και να δημιουργήσουν ένα ρομαντικό κλίμα στη σχέση. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής συναντά τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου η οποία φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανό να μπει εντελώς ξαφνικά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, φέρνοντας αναταράξεις, ενώ αν υπάρχει ήδη κάποιος/α που φλερτάρεις αυτή την εποχή, ίσως να υπάρξει μια συνάντηση που θα πάει την γνωριμία σας παρακάτω… 


ΙΧΘΕΙΣ: Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σήμερα, φέροντας ερωτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, βελτιώνεται η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ενώ παράλληλα ίσως προκύψει ευκαιρία για μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει.


πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X