Σπιτική μερέντα με λάδι καρύδας

<div class="meta-author">
<div class="meta-author-wrapped"><span style="font-size: small;">Γράφτηκε απο <span class="vcard author"><span class="fn">Βίκυ Παπαβασιλείου- Διαιτολόγος- Διατροφολόγος</span></span></span></div>
<div class="meta-author-wrapped"><span style="font-size: small;">Από την Επιστημονική Ομάδα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα</span></div>
<div class="meta-author-wrapped"> </div>
</div>
<div class="entry-content">
<p style="text-align: center;"><strong><span style="font-size: small;">Μερέντα και σοκολατάκια με κακάο και λάδι καρύδας</span></strong></p>
<p><strong><span style="font-size: small;">Υλικά</span></strong></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">20-40 γρ. λάδι καρύδας</span></li>
<li><span style="font-size: small;">40 γρ. μέλι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">30-40 γρ. κακάο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 πρέζααλάτι</span></li>
</ul>
<p><strong><span style="font-size: small;">Οδηγίες παρασκευής</span></strong></p>
<ol>
<li><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε τα υλικά.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Βάζουμε τη μερέντα σε βάζο και τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Για να κάνουμε σοκολατάκια, βάζουμε τη μερέντα σε παγοθήκες και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα.</span></li>
</ol>
<div><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;"><br /></span></strong></span></div>
<div><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;">Διαβάστε ακόμα: </span></strong></span></div>
<div><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;"><a href="https://boro.gr/4020/ftiaxe-pagoto-sokolata-me-merenta" target="_blank"><span style="color: #3366ff;">Φτιάξε παγωτό σοκολάτα με μερέντα!</span></a></span></strong></span></div>
<div><a href="https://boro.gr/41317/tarta-me-spitikh-merenta" target="_blank"><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;"><span>Tάρτα με σπιτική μερέντα</span></span></strong></span></a></div>
</div>

Σχετικά άρθρα