Ημερήσιες Προβλέψεις 22 Ιουνίου thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 22 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ:Φρόντισε να αποβάλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί αρκετά με τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες δίνουν στο ζώδιό σου τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.


ΤΑΥΡΟΣ:Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για το ζώδιό σου και αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με θετική ματιά, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ:Έχει ξεκινήσει μια αρκετά θετική περίοδος για το ζώδιό σου. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, ώστε να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν έναν νέο τόνο στη ζωή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σήμερα φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να απαλλαγείς από όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και φτιάξε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει.


ΛΕΩΝ:Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει μια περίοδος που ό,τι θέλεις θα το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό και τις αλλαγές που απαιτούνται.


ΖΥΓΟΣ:Με σχέδιο, γνώση και οργάνωση μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις το κάθε βήμα, ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις – έτσι θα προχωρήσεις μπροστά με άνεση. Καινούργια πράγματα, καινούργιες καταστάσεις και καινούργιο μέλλον προβλέπονται για το ζώδιό σου. Στο χέρι σου είναι το καινούργιο μέλλον να είναι και αυτό που επιθυμείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Κατάστρωσε ένα πολύ καλό πρόγραμμα ώστε να κάνεις τις προσδοκίες σου πραγματικότητα.


ΤΟΞΟΤΗΣ:Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Απόφυγε σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου για την επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις.


ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ:Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα είναι αυτές ακριβώς που χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να βίωνες το τελευταίο διάστημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Σήμερα οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί αυτές θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.


ΙΧΘΥΣ:Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος για το ζώδιό σου, που όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις, προκειμένου να επιτύχεις.


 


πηγή:http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X