Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή 23/6 thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή 23/6

ΚΡΙΟΣ:Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στους Διδύμους, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου και θα θελήσεις να εκφράσεις πράγματα που αφορούν τις προσωπικές σου επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο, ξεχωριστό πρόσωπο ή να έχουν μία απρόσμενη συνάντηση με κάποιον/α από το παρελθόν.


ΤΑΥΡΟΣ:Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων και οι όψεις που σχηματίζει σήμερα, σε βγάζουν από ένα δίλημμα. Φαίνεται πως δρομολογείς αποφάσεις και συζητάς με το ταίρι σου διάφορα πράγματα που αφορούν τη σχέση σας, έχοντας τα επιχειρήματα και την πειθώ για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου. Μια νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα καραδοκεί για τους αδέσμευτους.


ΔΙΔΥΜΟΣ:Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και σήμερα, συναντώντας τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου που σε κάνει εξωστρεφή και ανοιχτό σε νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό να προκύψει μία ενδιαφέρουσα, ερωτική γνωριμία μέσα από τις κοινωνικές σου συναναστροφές, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενδέχεται να μπεις σε σκέψεις για το κατά πόσο οι προσωπικές σου επιθυμίες συμβαδίζουν με αυτές του/της συντρόφου σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο οξύνοντας την διαίσθησή σου. Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια μέρα προετοιμασίας για κάποια σημαντική αλλαγή που έπεται στη ζωή σου και πως αφουγκράζεσαι την εσωτερική σου φωνή, προκειμένου να κατασταλάξεις σε μια απόφαση για το ερωτικό σου μέλλον. Από αύριο, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις θα τρέχουν με ταχύτερους ρυθμούς.


ΛΕΩΝ:Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, φέρνουν εύνοια στο ζώδιό σου και ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου που θα σας φτιάξει τη διάθεση, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο θα ανακαλύψεις ότι έχετε πολλά κοινά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, κάτι που φανερώνει πως η μέρα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να προκύψει επικοινωνία ή συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως δεχθούν μια πρόταση από το ταίρι τους που θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον.


ΖΥΓΟΣ:Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνουν εύνοια στη σχέση σου. Ευχάριστες εκπλήξεις και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σου, ανανεώνοντας τον δεσμό σου, ενώ για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου κρύβονται ερωτικές ευκαιρίες σε μία έξοδο με φίλους ή σε μια κοντινή τους εκδρομή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζοντας τη λίμπιντο και την διάθεσή σου για ερωτικά παιχνίδια. Το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται και ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σου που σας φέρνουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και να κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο υποψήφιους συντρόφους!


ΤΟΞΟΤΗΣ:Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό τη σημερινή μέρα, φέρνει μια ευχάριστη και απροσδόκητη εξέλιξη στον δεσμό σου. Για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, καραδοκούν πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές ευκαιρίες και η πιθανότητα να υποδεχθούν ένα καινούριο έρωτα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων και οι όψεις που σχηματίζει τη σημερινή μέρα, σε προετοιμάζουν για κάποια νέα δεδομένα που θα κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας την σχέση σου. Με τη Νέα Σελήνη να πλησιάζει στην κορύφωσή της, το επόμενο διάστημα θα νιώσεις πως λαμβάνει χώρα ένα νέο ξεκίνημα στον δεσμό σου ή σε μια πρόσφατη γνωριμία σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους σήμερα, στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, ενώ παράλληλα σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου από τον Κριό. Τα σενάρια μιλούν για μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει και θα διαπιστώσεις πως υπάρχει απίστευτη χημεία μεταξύ σας, ενώ για τους δεσμευμένους, ευνοούνται ταξίδια και διασκεδαστικές έξοδοι.


ΙΧΘΥΣ:Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε καλεί να περάσεις μια όμορφη βραδιά στο σπίτι με το ταίρι σου, αλλά και να επιλύσεις διάφορα θέματα, κυρίως οικονομικής φύσεως, που έχουν προκύψει στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλό είναι να κάνουν έναν απολογισμό και να αφήσουν πίσω τους καταστάσεις που δεν τους ταιριάζουν, ώστε να υποδεχθούν κάτι καινούριο που θα τους αξίζει.


 


πηγή:https://www.myastro.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X